Povezane vesti

Jovana Pajić: Moj i Saletov prljav veš nećete videti

Jovana Pajić: Moj i Saletov prljav veš nećete videti

Nova 10.03.2022
Pevačica se nedavno razvela od kolege Saleta Tropika, ali to joj ne smeta da dolazi na njegove nastupe. Jovana je, naime, prisustvovala osmomartovskom koncertu Tropiko benda, a na pitanje novinara kako se slaže sa bivšim mužem, odgovorila je da… »
PONOVO ZAJEDNO? Jovana Pajić progovorila o pomirenju sa Saletom!

PONOVO ZAJEDNO? Jovana Pajić progovorila o pomirenju sa Saletom!

Svet & Skandal 10.03.2022
Krajem prošle godine, kao bomba odjeknula je vest o razvodu Jovane Pajić i Aleksandra Cvetkovića, s obzirom na to da su važili za jedan od najskladnijih parova na estradi. I pevačica i frontmen popularnog sastava odmah su izjavili da su se rastali… »
Jovana Pajić progovorila o pomirenju sa saletom: "Meni je ovo normalno, trebalo bi svima da bude"

Jovana Pajić progovorila o pomirenju sa saletom: "Meni je ovo normalno, trebalo bi svima da bude"

Blic 10.03.2022
Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković nedavno su obavestili javnost da su odluičili da se rastanu, što je mnoge iznenadila s obzirom na to da su važili za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. I Jovana Pajić i Sale "Tropico" odmah su… »
Jovana Pajić progovorila o pomirenju: Njihov razvod šokirao je Srbiju, a evo šta se danas promenilo između njih

Jovana Pajić progovorila o pomirenju: Njihov razvod šokirao je Srbiju, a evo šta se danas promenilo između njih

Mondo 10.03.2022
Pevačica Jovana Pajić otkrila je u kakvom je odnosu sa bivšim mužem. Pevačica Jovana Pajić otkrila je u kakvom je odnosu sa bivšim mužem. Razvod Jovane Pajić i Aleksandra Cvetkovića šokirao je sve. Ta informacija odjeknula je velikom brzinom, a… »

Vesti dana »