Повезане вести
Сви у животу направимо грешку: Далилина мајка шокирана причама да је њена ћерка оставила дете - Доста ми је свега!
Мондо 10.03.2022
Емина Мујић се огласила поводом приче која је затресла Задругу. Емина Мујић се огласила поводом приче која је затресла Задругу. Поводом приче да је Далила Драгојевић оставила дете у Швајцарској већ се огласио њен отац Хусо Мујић… »
"Главу дајем": Хусо Мујић открио истину о Далилином остављеном детету: "Она је у Швајцарској била са првим мужем"
Блиц 10.03.2022
У "Задрузи" је покренута прича да је Далила Драгојевић наводно оставила своје дете у Швајцарској. Наиме, Марко Ђедовић је недавно у разговору са Сандром Решић истакао да је то њена најбољнија тема. "Па се прича да има дете и да… »
Далилин отац се огласио након прича да је оставила дете у Швајцарској: Била је тамо с првим мужем, срамота је све ово!
Мондо 10.03.2022
Хусо Мујић је открио истину о наводном детету његове ћерке. Хусо Мујић је открио истину о наводном детету његове ћерке. Последњих дана се у Задрузи потегла прича око тога да је имала дете које је наводно оставила у… »
Емини Мујић дозлогрдило! Сви брује да је Далила оставила дете у Швајцарској, ево шта за Курир каже њена мајка: Доста ми је…
Курир 10.03.2022
Као бомба одјекнула је вест да је Далила Драгојевић оставила дете у Швајцарској и да јој је то најболнија тема. За Курир се огласио њен отац Хусо Мујић, а сада смо ступили у контакт са њеном мајком Емином. Емина нам је на… »
Главу дајем за своју ћерку! Хусо за Курир открива истину о Далилином остављеном детету! Била са бившим у Швајцарској
Курир 10.03.2022
Далила Драгојевић главна је тема у петој сезони ријалитија Задруга, а сада се потегла прича да је имала дете које је оставила у Швајцарској. Наиме, Марко Ђедовић је недавно у разговору са Сандром Решић истакао да је то Далилина… »
Одвојила си човека од породице и пријатеља Цар у маратонској свађи сасуо Далили све у лице, она га напустила, а онда шок…
Курир 10.03.2022
Далила Драгојевић и Филип Цар су наставили своју маратонску свађу, све док Далила није напустила спаваћу собу! - Компромис је када се две стране сложе а робовласништво је када једна особа наређује. Ти овде наређујеш! Којим очима… »
Цар сазнао да Далила има дете, па је напао Драгојевићка се посвађала с њим, а ово су сви детаљи тајне коју је крила и од…
Курир 10.03.2022
Далила Драгојевић посвађала се са Филипом Царом, када јој је он саопштио да је сазнао за приче да она има дете. - Све приче које сам слушао о теби су из другог угла. Више верујем теби - причао је Цар. -Не могу да скапирам шта си… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
НИН пре 3 сатајош 35 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 32 повезане
"Ми смо сад у овој првој фази": Грађани евидентирају нелегалне објекте по новом закону, првог дана 19.000 пријава
Еуроневс пре 4 сатијош 49 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане