Повезане вести

Вучић: Не морате да ме волите, само погледајте семафор

Блиц 10.03.2022
Председник Србије Александар Вучић објавио је данас на свом Инстаграм профилу нови предизборни спот у ком кроз дешавања на фудбалској утакмици шаље поруку о успесима Србије у протеклом периоду. "Не морам да вам будем… »
„А тренер глават?“: Вучић објавио нови спот, у главној улози навијачи

„А тренер глават?“: Вучић објавио нови спот, у главној улози навијачи

Нова 10.03.2022
Председник Србије Александар Вучић објавио је нови спот на свом Инстаграм профилу. На видео снимку види се група навијача који негодују због игре свог тима, критикују играче и тренера, али на крају прослављају гол и заборављају… »

Телеграф 10.03.2022
Вучић објавио на свом Инстаграм профилу нови предизборни спот. Председник Србије Александар Вучић објавио је данас на свом Инстаграм профилу нови предизборни спот у ком кроз дешавања на фудбалској утакмици шаље поруку о… »
Оригиналан спот Вучића: "Не морате да ме волите, само погледајте семафор" (видео)

Оригиналан спот Вучића: "Не морате да ме волите, само погледајте семафор" (видео)

Вечерње новости 10.03.2022
Фото: Принтскрин - Не морам да вам будем симпатичан. Не морате да ме волите, само погледајте семафор - поручио је председник у најновијем видеу. Фото: Фото: Принтскрин ПОГЛЕДАЈ ГАЛЕРИЈУ А пост схаред би Александар Вучић (@авуциц)… »
Једина граница су наши снови: Снажна порука председника Вучића грађанима Србије видео

Једина граница су наши снови: Снажна порука председника Вучића грађанима Србије видео

Курир 10.03.2022
Председник Србије Александар Вучић објавио је спот у ком поручује да су једино снови граница успеха. Виев тхис пост он Инстаграм А пост схаред би Александар Вучић (@авуциц) - Не морам да вам будем симпатичан. Не морате да ме… »

Вести дана »