Повезане вести
Дачић: Вучић председник, ја премијер – то је најбоље за Србију
Н1 Инфо 10.03.2022
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачич изјавио је да очекује да председник Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић, као заједнички кандидат СНС и СПС, победи у првом кругу председничких избора, наводећи… »
Дачић: Вучић председник, ја премијер - то је најбоље за Србију
Нови магазин 10.03.2022
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачич изјавио је данас да очекује да председник Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић, као заједнички кандидат СНС и СПС, победи у првом кругу председничких избора… »
Дачић: Вучић председник, ја премијер – то је најбоље за Србију
ИндексОнлине 10.03.2022
БЕОГРАД – Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачич изјавио је данас да очекује да председник Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић, као заједнички кандидат СНС и СПС, победи у првом кругу председничких… »
Вучићу се за функцију премијера нуде и Шешељ и Дачић
Данас 09.03.2022
Српска напредна странка односно њен лидер Александар Вучић чини се неће имати проблема са изборном премијера ако после избора буде у прилици да формира владу и бира коалиционе партнере. Вучићу се већ за ту функцију нуде лидер… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 3 сатајош 35 повезаних
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 2 сатајош 27 повезаних
Ово је Милана Недељковића довело на чело БМВ-а: Ево шта о њему кажу колеге и председник Надзорног одбора
Мондо пре 1 сатјош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 50 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 32 повезане