Povezane vesti
Horor ispovest srpske novinarke uživo: Zlostavljao me profesor sa FPN-a, ščepao me je otpozadi...
Mondo 10.03.2022
Poznata književnica i novinarka Simonida Milojković priznala je u programu uživo da je bila žrtva zlostavljanja dok je bila studentkinja na Fakultetu političkih nauka. Poznata književnica i novinarka Simonida Milojković priznala je u programu uživo da je… »
Bila sam žrtva seksualnog predatora Poznata književnica u suzama priznala: Napastvovao me je profesor sa FPN-a ščepao me…
Kurir 10.03.2022
Poznata književnica i novinarka Simonida Milojković u jutarnjem programu Kurir televizije priznala je da je pretrpela stravično zlostavljanje od strane svog profesora na Fakultetu političkih nauka. - Ja sam bila žrtva seksualnog nasilja. Bila sam dobar… »
Jeziva svedočenja studentkinja sa političkih nauka: Profesor terao bolesnog mladića da ga oralno zadovoljava!
Mondo 10.03.2022
Studentkinje i studenti Fakulteta političkih nauka u Beogradu se ne osećaju bezbedno. Studentkinje i studenti Fakulteta političkih nauka u Beogradu se ne osećaju bezbedno. Proteklih dana su u javnost izašle šokantne priče studentkinja sa Pravnog… »
Vesti dana »
Dejan Vuk Stanković o tome kako je protekao drugi dan završnog ispita osnovaca
Nova pre 5 satijoš 58 povezanih
Potpisan Ugovor dioničara o upravljanju NIS-om između Vlade Srbije i MOL Grupe
SEEbiz pre 26 minutajoš 37 povezanih
Šta donosi novih pet odsto udela Srbije u NIS: "Crveni i zeleni taster su u ruskim rukama"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 40 povezanih
"Tramp može da prisili Putina na primirje" Zelenski na samitu G7: "Jednoglasno smo zaključili da Rusija gubi i da mora da postigne dogovor"
Blic pre 2 satajoš 53 povezane
Brnabićeva sa Stevanovićem - zašto Srbi nemaju pravo glasa na lokalnim izborima u Sloveniji
RTS pre 36 minutajoš 27 povezanih