Povezane vesti
Horor ispovest srpske novinarke uživo: Zlostavljao me profesor sa FPN-a, ščepao me je otpozadi...
Mondo 10.03.2022
Poznata književnica i novinarka Simonida Milojković priznala je u programu uživo da je bila žrtva zlostavljanja dok je bila studentkinja na Fakultetu političkih nauka. Poznata književnica i novinarka Simonida Milojković priznala je u programu uživo da je… »
Bila sam žrtva seksualnog predatora Poznata književnica u suzama priznala: Napastvovao me je profesor sa FPN-a ščepao me…
Kurir 10.03.2022
Poznata književnica i novinarka Simonida Milojković u jutarnjem programu Kurir televizije priznala je da je pretrpela stravično zlostavljanje od strane svog profesora na Fakultetu političkih nauka. - Ja sam bila žrtva seksualnog nasilja. Bila sam dobar… »
Jeziva svedočenja studentkinja sa političkih nauka: Profesor terao bolesnog mladića da ga oralno zadovoljava!
Mondo 10.03.2022
Studentkinje i studenti Fakulteta političkih nauka u Beogradu se ne osećaju bezbedno. Studentkinje i studenti Fakulteta političkih nauka u Beogradu se ne osećaju bezbedno. Proteklih dana su u javnost izašle šokantne priče studentkinja sa Pravnog… »
Vesti dana »
„Spremite se za cenu nafte od 200 dolara“: SAD gađale Iran „u samoodbrani“, Teheran preti „ozbiljnim odgovorom“
Danas pre 3 satajoš 30 povezanih
Jović na Navaro u drugom kolu rolan garosa! Iva srušila Ealu, a Ema Tjen - sada im sledi međusobni okršaj!
Kurir pre 6 minutajoš 29 povezanih
Četvoro mrtvih i petoro povređenih u sudaru voza i školskog autobusa u Belgiji
Beta pre 1 satjoš 23 povezane
Preminuo Dragoljub Mićunović: Profesor, filozof i doajen srpske politike
BBC News pre 41 minutajoš 49 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 27. maj: Sunčano i veoma toplo
Serbian News Media pre 1 satjoš 24 povezane