Povezane vesti
Horor ispovest srpske novinarke uživo: Zlostavljao me profesor sa FPN-a, ščepao me je otpozadi...
Mondo 10.03.2022
Poznata književnica i novinarka Simonida Milojković priznala je u programu uživo da je bila žrtva zlostavljanja dok je bila studentkinja na Fakultetu političkih nauka. Poznata književnica i novinarka Simonida Milojković priznala je u programu uživo da je… »
Bila sam žrtva seksualnog predatora Poznata književnica u suzama priznala: Napastvovao me je profesor sa FPN-a ščepao me…
Kurir 10.03.2022
Poznata književnica i novinarka Simonida Milojković u jutarnjem programu Kurir televizije priznala je da je pretrpela stravično zlostavljanje od strane svog profesora na Fakultetu političkih nauka. - Ja sam bila žrtva seksualnog nasilja. Bila sam dobar… »
Jeziva svedočenja studentkinja sa političkih nauka: Profesor terao bolesnog mladića da ga oralno zadovoljava!
Mondo 10.03.2022
Studentkinje i studenti Fakulteta političkih nauka u Beogradu se ne osećaju bezbedno. Studentkinje i studenti Fakulteta političkih nauka u Beogradu se ne osećaju bezbedno. Proteklih dana su u javnost izašle šokantne priče studentkinja sa Pravnog… »
Vesti dana »

Nestabilno vreme u Srbiji: Sunce, kiša i grmljavina u nedelji pred nama
Glas juga pre 35 minutajoš 28 povezanih

MUP: Privedeno 56 osoba, zadržano 16 osumnjičenih za nasilničko ponašanje, šest policajaca povređeno
Glas Zaječara pre 1 satjoš 25 povezanih

Mediji: Putin traži garancije za ruski jezik i pravoslavnu crkvu u Ukrajini
Sputnik pre 1 satjoš 49 povezanih

Požari u Crnoj Gori pod kontrolom, u Piperima i Kučima i dalje potrebna pomoć iz vazduha
N1 Info pre 20 minutajoš 12 povezanih