Povezane vesti
Horor ispovest srpske novinarke uživo: Zlostavljao me profesor sa FPN-a, ščepao me je otpozadi...
Mondo 10.03.2022
Poznata književnica i novinarka Simonida Milojković priznala je u programu uživo da je bila žrtva zlostavljanja dok je bila studentkinja na Fakultetu političkih nauka. Poznata književnica i novinarka Simonida Milojković priznala je u programu… »
Bila sam žrtva seksualnog predatora Poznata književnica u suzama priznala: Napastvovao me je profesor sa FPN-a ščepao me…
Kurir 10.03.2022
Poznata književnica i novinarka Simonida Milojković u jutarnjem programu Kurir televizije priznala je da je pretrpela stravično zlostavljanje od strane svog profesora na Fakultetu političkih nauka. - Ja sam bila žrtva seksualnog nasilja. Bila sam… »
Jeziva svedočenja studentkinja sa političkih nauka: Profesor terao bolesnog mladića da ga oralno zadovoljava!
Mondo 10.03.2022
Studentkinje i studenti Fakulteta političkih nauka u Beogradu se ne osećaju bezbedno. Studentkinje i studenti Fakulteta političkih nauka u Beogradu se ne osećaju bezbedno. Proteklih dana su u javnost izašle šokantne priče studentkinja sa Pravnog… »
Vesti dana »
Sudar putničkog aviona i vojnog helikoptera blizu aerodroma u Vašingtonu - najmanje 18 poginulih
RTS pre 1 minutjoš 10 povezanih
Tramp šale 30.000 ilegalnih migranata u zatvor? Pravi veliki centar u Gvantanamu
Telegraf pre 5 satijoš 3 povezane
Tramp potpisao prvi zakon u novom mandatu, veća ovlašćenja za pritvor migranata
RTV pre 10 minutajoš 1 povezana
Fed nije poslušao Trumpa, Kinezi zadaju glavobolju OpenAI-ju - pet stvari za danas
Bloomberg Adria pre 40 minutajoš 3 povezane