Povezane vesti
Zverev progovorio: I dalje me je sramota, neću više
Večernje novosti 10.03.2022
FOTO: AP Zverev je usled nezadovoljstva slomio reket o sudijsku stolicu, i to blizu noge sudije, a to je izazvalo gnev i dovelo do suspenzije i novčane kazne. – I dalje me je sramota. Nije mi nimalo prijatno kada se pojavim u svlačionici, osećaj nije… »
Zverev: U Akapulku sam doživeo najgori momenat u životu
N1 Info 10.03.2022
Nemački teniser Aleksandar Zverev izjavio je da je u Akapulku napravio najveću grešku u karijeri, pošto je u naletu besa reketom udarao sudijsku stolicu. Treći teniser sveta suspendovan je sa turnira u Meksiku zbog tog incidenta, potom je kažnjen sa… »
Zverev: U Akapulku sam doživeo najgori momenat u životu
Sport klub 10.03.2022
Nemački teniser Aleksandar Zverev izjavio je da je u Akapulku napravio najveću grešku u karijeri, pošto je u naletu besa reketom udarao sudijsku stolicu. Treći teniser sveta suspendovan je sa turnira u Meksiku zbog tog incidenta, potom je kažnjen sa… »
Vesti dana »
Posle tročasovne blokade Varadinskog i Žeželjevog mosta, studenti i građani kod Mosta slobode u Novom Sadu
RTS pre 10 minutajoš 52 povezane
BIRODI o oglašavanju SNS o izveštavanju RTS sa protesta: „Primer neukog i pretećeg sadržaja“
Nova pre 27 minutajoš 115 povezanih
AP: Pad nadstrešnice izazvao široki antikorupcijski pokret i višemesečne ulične proteste u Srbiji
Beta pre 6 satijoš 44 povezane
Hamas oslobodio još tri taoca; Izrael pustio 183 palestinska zatvorenika
RTS pre 1 satjoš 23 povezane