Повезане вести
Невиђени хаос далиле и цара у цик зоре: Исцепао све заједничке слике, извређао је, па шокирао потезом - она пресекла!
Мондо 10.03.2022
Задругу ће дефинитивно обележити њихов однос који многи сматрају болесним. Задругу ће дефинитивно обележити њихов однос који многи сматрају болесним. Иако су Осми март провели најлепше могуће и показали емотивну страну, па се… »
(Видео) Лом у цик зоре: Цар поцепао све фотографије са Далилом, раскинуо, па је брутално извређао: "Доводиш ме до лудила"
Блиц 10.03.2022
У току жучне расправе са девојком, Филип Цар је почео да цепа фотографије са огледала и раскинуо са Далилом Драгојевић. - Пошто се не сећаш, сада ћеш да се сетиш да смо завршили! - рекао је Цар. - Боли ме уво, ми смо одавно… »
Вести дана »
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Н1 Инфо пре 3 сатајош 29 повезаних
Софронијевић: Велико интересовање за легализацију, већ стигло више од 7.000 пријава
РТВ пре 1 сатјош 120 повезаних
Завршен састанак Вучића са тимовима за енергетску стабилност: „Грађани да не брину“
Данас пре 5 сатијош 43 повезане
НБС: Због појачане тражње грађана за девизама троше се резерве да би се смирио курс
Нова економија пре 1 сатјош 22 повезане