Povezane vesti
Neviđeni haos dalile i cara u cik zore: Iscepao sve zajedničke slike, izvređao je, pa šokirao potezom - ona presekla!
Mondo 10.03.2022
Zadrugu će definitivno obeležiti njihov odnos koji mnogi smatraju bolesnim. Zadrugu će definitivno obeležiti njihov odnos koji mnogi smatraju bolesnim. Iako su Osmi mart proveli najlepše moguće i pokazali emotivnu stranu, pa se činilo kao da je sve u… »
(Video) Lom u cik zore: Car pocepao sve fotografije sa Dalilom, raskinuo, pa je brutalno izvređao: "Dovodiš me do ludila"
Blic 10.03.2022
U toku žučne rasprave sa devojkom, Filip Car je počeo da cepa fotografije sa ogledala i raskinuo sa Dalilom Dragojević. - Pošto se ne sećaš, sada ćeš da se setiš da smo završili! - rekao je Car. - Boli me uvo, mi smo odavno završili! - odbrusila je… »
Vesti dana »
(VIDEO) Saša Obradović posebno istakao jednog igrača svog tima: Ja se raspadam, mogu da zamislim kako je njima
Danas pre 16 minutajoš 4 povezane
Oglasila se bolnica u Čačku o smrti devojčice (4) posle operacije krajnika. Naložena unutrašnja provera: "Preduzimamo sve mere da utvrdimo razlog"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) "Samo mu je suza krenula" Otac je Milanu Miloševiću pred smrt priznao da se kaje, a stariji brat je izvršio samoubistvo: "Okačio se za cevi od radijatora"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Kurti o suđenju Tačiju: OVK vodila pravedan rat i antikolonijalni ustanak
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
"Zvaću Mariju Šerifović za savet" Bivši učesnik Zvezda Granda ove godine na PZE: Otkrio zbog čega misli da će pobediti (video)
Blic pre 51 minutajoš 1 povezana