Povezane vesti
Moja ćerka nije više mogla da ćuti i trpi zlostavljanje: Majka devojčice otkrila detalje o svom uhapšenom svekru odvratno…
Kurir 10.03.2022
Majka devojčice koju je, kako se sumnja, silovao deda (61) u njihovoj kući u Beogradu, u opštini Čukarica, rekla je za Kurir da je ponosna na svoju ćerku, jer je skupila hrabrosti da se suprotsavi manijku. - Kad mi je ispričala šta se dogodilo… »
Otac devojčice koju je silovao deda skrhan bolom: Želim mu da istrune u zatvoru
Nova 10.03.2022
Dragan D. (61) uhapšen je juče zbog sumnje da je silovao svoju dvanaestogodišnju unuku u kući kod Hipodroma u Beogradu. Kako je za naš portal objasnio otac devojčice i sin manijaka, za kobni zločin saznao je pre dva dana nakon što mu je supruga… »
"Nije mi do života, otac mi je monstrum": Potresna ispovest roditelja devojčice koju je silovao deda!
Blic 10.03.2022
Šesdesetogodišnji D. D. s Čukarice uhapšen je zbog sumnje da je silovao svoju dvanaestogodišnju unuku. Nesrećna devojčica dugo nije smela da kaže roditeljima na kakve je gadosti primorava deda, sa kojim je živela zajedno u kući. Majka devojčice… »
Vesti dana »
Najnovije upozorenje RHMZ na padavine: Sneg će zavejati ove delove Srbije! Upaljen meteo alarm, evo šta nas čeka za vikend
Kurir pre 35 minutajoš 11 povezanih
Ukrajina napala Rostovsku oblast, oboreno 30 dronova, požar na industrijskom objektu
RTV pre 1 satjoš 4 povezane
Gruzija odlaže kandidaturu za članstvo u EU do 2028, veliki nemiri u Tbilisiju
BBC News pre 23 minutajoš 4 povezane
Rat i mir na jugu Libana; Erdogan: Bajdenov apel za Gazu dolazi prekasno
RTS pre 17 minutajoš 5 povezanih
Haos u Danskoj zbog pada mobilne mreže, ljudi nisu mogli da zovu hitne službe
Danas pre 8 satijoš 1 povezana