Повезане вести

Моја ћерка није више могла да ћути и трпи злостављање: Мајка девојчице открила детаље о свом ухапшеном свекру одвратно ми је…

Моја ћерка није више могла да ћути и трпи злостављање: Мајка девојчице открила детаље о свом ухапшеном свекру одвратно ми је…

Курир 10.03.2022
Мајка девојчице коју је, како се сумња, силовао деда (61) у њиховој кући у Београду, у општини Чукарица, рекла је за Курир да је поносна на своју ћерку, јер је скупила храбрости да се супротсави манијку. - Кад ми је испричала… »
Отац девојчице коју је силовао деда скрхан болом: Желим му да иструне у затвору

Отац девојчице коју је силовао деда скрхан болом: Желим му да иструне у затвору

Нова 10.03.2022
Драган Д. (61) ухапшен је јуче због сумње да је силовао своју дванаестогодишњу унуку у кући код Хиподрома у Београду. Како је за наш портал објаснио отац девојчице и син манијака, за кобни злочин сазнао је пре два дана након… »
"Није ми до живота, отац ми је монструм": Потресна исповест родитеља девојчице коју је силовао деда!

"Није ми до живота, отац ми је монструм": Потресна исповест родитеља девојчице коју је силовао деда!

Блиц 10.03.2022
Шесдесетогодишњи Д. Д. с Чукарице ухапшен је због сумње да је силовао своју дванаестогодишњу унуку. Несрећна девојчица дуго није смела да каже родитељима на какве је гадости приморава деда, са којим је живела заједно у кући… »

Вести дана »