Povezane vesti
Svašta sam probala, pila sam tablete za svinje! Aleks smršala 9 kg šok metodama, a kad izađe iz Zadruge ima novi plan!
Kurir 10.03.2022
Učesnica rijalitija Aleksandra Nikolić u prošloj sezoni bila na meti učesnika programa zbog "afere Bujanovac", a ove zbog emotivne veze sa Dejanom Dragojevićem. Sada je Aleksandra za Informer otkrila je da je u poslednjih mesec dana smršala čak… »
Aleksandra Nikolić za mesec dana skinula 7 KG: Tri stvari je izbacila iz ishrane i počela da se topi: Ovo je njen jelovnik
Blic 10.03.2022
Učesnica "Zadruge", Aleksandra Nikolić uspela je da smrša sedam kilograma u rijalitiju. Starleta je pre mesec uplovila u vezu sa Dejanom Dragojevićem i rešila da zbog njega dotera liniju do savršenstva. - Često imam problema sa kilažom, ugojim se… »
Vesti dana »

"Crn, zavijen: I izgoreo...“ Igor je jedva preživeo požar u Kočanima, horor koji je prošao čita se s knedlom u grlu: "50 dana nisam mogao da pomerim ruke"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Protest ispred zgrade suda u Novom Sadu: Više od 100 građana, prisutna i policija i Žandarmerija
N1 Info pre 3 minutajoš 2 povezane

Na današnji dan: Umrli Skerlić, Hejvort i Janketić, u Srbiji proglašeno vanredno stanje zbog poplava
Radio 021 pre 15 minutajoš 1 povezana

Vremenska prognoza za 15. maj: U Srbiji danas pretežno sunčano i toplije, uveče kiša
Beta pre 7 satijoš 1 povezana

Tiktok uvodi alat za pretvaranje fotografija u video uz pomoć veštačke inteligencije
RTV pre 2 satajoš 1 povezana