Povezane vesti
Svašta sam probala, pila sam tablete za svinje! Aleks smršala 9 kg šok metodama, a kad izađe iz Zadruge ima novi plan!
Kurir 10.03.2022
Učesnica rijalitija Aleksandra Nikolić u prošloj sezoni bila na meti učesnika programa zbog "afere Bujanovac", a ove zbog emotivne veze sa Dejanom Dragojevićem. Sada je Aleksandra za Informer otkrila je da je u poslednjih mesec dana smršala čak sedam… »
Aleksandra Nikolić za mesec dana skinula 7 KG: Tri stvari je izbacila iz ishrane i počela da se topi: Ovo je njen jelovnik
Blic 10.03.2022
Učesnica "Zadruge", Aleksandra Nikolić uspela je da smrša sedam kilograma u rijalitiju. Starleta je pre mesec uplovila u vezu sa Dejanom Dragojevićem i rešila da zbog njega dotera liniju do savršenstva. - Često imam problema sa kilažom, ugojim se, pa… »
Vesti dana »
Mirko Šijan sa ženom stigao na slavu kod Cece, svi gledaju u Bojanin ekstravagantan stajling! Tu je i Đorđe David, a njih dvoje su došli zajedno (video)
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
Rat tužilaštava zbog snimka Lučić–Miler: TOK ispituje sadržaj, VJT traži izvor
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Dramatični snimci i slike jezivog požara u Kiseljaku! Vatrogasci se bore sa nezaustavljivom vatrenom stihijom: Niz eksplozija pokrenuo plamen (foto, video)
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Danas i sunce i oblaci, a evo gde se očekuje magla: Temperatura do 12 stepeni
Telegraf pre 23 minutajoš 2 povezane