Povezane vesti
Podnet predlog za puštanje Džonićevog sina: Telefon ga oslobađa krivice
Nova 10.03.2022
Advokat Filip Domazet, branilac Stefana Džonića, osumnjičenog da je učestvovao u ubistvu tročlane porodice Đokić, podneo je danas Višem sudu u Nišu predlog da njegov klijent bude pušten iz pritvora. „Rezultati veštačenja njegovog mobilnog… »
Podneo sam predlog da Stefan bude pušten Oglasio se advokat braće Džonić: Veštačio se njegov mobilni, evo šta je pokazao
Kurir 10.03.2022
Ukoliko Viši sud u Nišu usvoji molbu advokata Filipa Domazeta, drugi sin Gorana Džonića biće oslobođen iz pritvora posle više od četiri i po meseca. Goran Džonić prvoosumnjičeni za trostruko ubistvo porodice Đokić iz Aleksinca samo je rečima… »
Vesti dana »

Kako je samu sebe upropastila: Tepić slagala da je kod skupštine zvučni top, a istina joj se obila o glavu - test pokazao da je marinikin top ustvari megafon!
Kurir pre 14 minutajoš 22 povezane

Završen protest prosvetnih radnika i studenata: Traže objektivno izveštavanje i ispunjenje zahteva
Vreme pre 1 satjoš 24 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Danas pre 4 satijoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 38 minutajoš 43 povezane