Povezane vesti
Vučić: Srbija pored svih problema koje ima ide u dobrom smeru
Nova 10.03.2022
Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić ocenio je da Srbija i pored svih problema koje ima "ide u dobrom smeru", kao i da je sačuvala stabilnost i mir. „I zato vas ja samo molim da takvu šansu ne propustimo, da imamo još… »
Novi magazin 10.03.2022
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić ocenio je danas da Srbija i pored svih problema koje ima "ide u dobrom smeru", kao i da je sačuvala stabilnost i mir. "I zato vas ja samo molim da takvu šansu ne propustimo, da imamo još neko… »
N1 Info 10.03.2022
Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić ocenio je da Srbija i pored svih problema koje ima "ide u dobrom smeru", kao i da je sačuvala stabilnost i mir. „I zato vas ja samo molim da takvu šansu ne propustimo, da imamo još… »
Vesti dana »
Prekinuta rasprava o izmenama zakona u Nišu gde je prisustvovala Slavica Đukić Dejanović pošto su studenti ušli u salu
Euronews pre 7 minutajoš 37 povezanih
(Video, foto) sav javni prevoz u Beogradu besplatan od 1.: Januara! Šapić: "Nema plaćanja karata, nema ni mesečnih karata"
Blic pre 43 minutajoš 28 povezanih
Forbs: Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Novi magazin pre 7 satijoš 6 povezanih
Palo autobusko stajalište sa nadstrešnicom u Novom Sadu: Ekspresno uklonjeni ostaci (FOTO)
Danas pre 8 minutajoš 11 povezanih
Uzbekistanac osumnjičen za ubistvo ruskog generala u Moskvi; Kremlj: Atentat dokaz ispravnosti naše borbe u Ukrajini
Insajder pre 1 satjoš 19 povezanih