Povezane vesti
Hultkvist poručio: Švedska neće u NATO dok sam ja ministar
Nova 10.03.2022
Švedski ministar odbrane Peter Hultkvist izjavio je danas da se njegova zemlja neće pridružiti NATO sve dok je on ministar odbrane, prenosi Anadolija. Hultkvist je za švedsku državnu televiziju SVT kazao da je u novembru prošle godine takođe izjavio da… »
Hultkvist: Švedska neće ući u NATO dok sam ja ministar odbrane
RTS 10.03.2022
Švedska neće ući u NATO sve dok sam ja ministar odbrane, rekao je Peter Hultkvist. Ocenio je da bi, ukoliko NATO uđe u Ukrajinu, počeo novi svetski rat, što niko ne želi. Ministar odbrane Švedske Peter Hultkvist je za švedski javni servis SVT naveo da… »
Švedska neće u NATO: Ministar odbrane zauzeo jasan stav
Večernje novosti 10.03.2022
FOTO: EPA Hultkvist je za švedsku državnu televiziju SVT kazao da je u novembru prošle godine takođe izjavio da Švedska nikad neće biti članica NATO-a dok je on ministar odbrane. - Imam isto mišljenje i sada. Sada takođe kažem isto, ali bez upotrebe reči… »
Vesti dana »

Trenutak kada Žandarmerija kreće u juriš u Nemanjinoj ulici VIDEO
Nova pre 4 minutajoš 137 povezanih

Komandir Repac ponovo u akciji: Ovako je pretio građanima pre nego što je Žandarmerija krenula u juriš
Nova pre 19 minutajoš 60 povezanih

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge i pada nadstrešnice
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih

(Video) Limuzina „teška“ 1,5 miliona dolara! Pogledajte "Zver" na 4 točka u kojoj su se provozali Putin i Tramp Vozilo je maksimalno bezbedno, unutra nema šta nema: od suzavca, pa do zaliha predsednikove krvi
Dnevnik pre 14 minutajoš 50 povezanih

Putin ušetao u zamku Trampa: Ako odbije ultimatum, čekaju ga brutalne sankcije
Mondo pre 54 minutajoš 43 povezane