Повезане вести

Вучић објавио нови спот и послао поруку грађанима: Имамо још много посла! Ја на овој слици видим будућност Србије (видео)

Вучић објавио нови спот и послао поруку грађанима: Имамо још много посла! Ја на овој слици видим будућност Србије (видео)

Курир 11.03.2022
Председник Србије Александар Вучић објавио је нови видео-снимак уз поруку да има још много посла, али да је најважније да се обезбеде мир и стабилност. Виев тхис пост он Инстаграм А пост схаред би Александар Вучић (@авуциц) "Ја… »
Избори од суштинског значаја Мали: Мир, стабилност и економски раст у фокусу политике Вучића и СНС

Избори од суштинског значаја Мали: Мир, стабилност и економски раст у фокусу политике Вучића и СНС

Вечерње новости 11.03.2022
Фото: Тањуг/Страхиња Аћимовић/Раде Прелић Он је гостујући на РТВ Панчево нагласио да су предстојећи избори од суштинског значаја за Србију, јер су времена веома тешка и неизвесна за све нас. - Веома су важни принципи за који се… »
Вучић објавио нови спот: Имамо још много посла! (видео)

Вучић објавио нови спот: Имамо још много посла! (видео)

Вечерње новости 11.03.2022
Фото: Инстаграм - Имамо још много посла, морамо да обезбедимо више радних места, веће плате, бољу инфраструктуру - поручио је председник Вучић. А пост схаред би Александар Вучић (@авуциц)… »
Напред у будућност ЗА нашу децу Вучић објавио снимак и поручио: Важно је да се не враћамо у прошлост! (ВИДЕО)

Напред у будућност ЗА нашу децу Вучић објавио снимак и поручио: Важно је да се не враћамо у прошлост! (ВИДЕО)

Вечерње новости 10.03.2022
Фото: Инстаграм/авуциц - То што имамо боље резултате, то што смо сачували стабилност и мир. Видите да Србија иде напред. Уз све проблеме и све љутње које имамо, видите да Србија иде у добром смеру. И зато вас само молим да… »
Вучић: Србија поред свих проблема које има иде у добром смеру

Вучић: Србија поред свих проблема које има иде у добром смеру

Данас 10.03.2022
Председник Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић оценио је данас да Србија и поред свих проблема које има „иде у добром смеру“, као и да је сачувала стабилност и мир. „И зато вас ја само молим да такву шансу не… »

Вести дана »