Повезане вести

Звездин џелат исписао историју у Глазгову, Морелос трећи на вечној листи стрелаца ЛЕ!

Звездин џелат исписао историју у Глазгову, Морелос трећи на вечној листи стрелаца ЛЕ!

Спортске.нет 11.03.2022
У веома чудном мечу, Црвена звезда поражена је јуче у Глазгову од Ренџерса резултатом 3:0. Један од стрелаца за шкотски тим био је Алфредо Морелос који је погодио у 15. минуту и тако уписао свој шест гол у европским такмичењима… »
Охи самокритичан: Морао сам боље у Глазгову

Охи самокритичан: Морао сам боље у Глазгову

Спортски журнал 11.03.2022
Направио је Охи Омоијунафо серију голова у првенству Србије, али у Глазгову се није прославио и промашио је једну велику шансу. - Трудио сам се да што боље реагујем у свакој ситуацији, у неким приликама морао сам да реагујем… »
Бивши шкотски фудбалер тврди: ‘Није био пенал за Ренџерс! То се морало усановити вар анализом!’

Бивши шкотски фудбалер тврди: ‘Није био пенал за Ренџерс! То се морало усановити вар анализом!’

Хот спорт 11.03.2022
Шкот сматра да су голови црвено-белих оправдано поништени! Фудбалери Ренџерса савладали су у четвртак Црвену звезду, у првој утакмици осмине финале Лиге Европе. Шкотска екипа славила је са 3:0 на ‘Ајброксу‘. Изабраници Дејана… »
Хоће ли се историја поновити?: Јесте Звезда синоћ убедљиво изгубила, али не би било први пут да црвено-бели надокнаде…

Хоће ли се историја поновити?: Јесте Звезда синоћ убедљиво изгубила, али не би било први пут да црвено-бели надокнаде…

Хот спорт 11.03.2022
Црвена звезда је поражена у Глазгову од Ренџерса резултатом 3:0, и премда то изгледа као велика предност пред реванш меч у Београду, не би било први пут у историји црвено-белих да са надокнади заостатак и обезбеди пласман у… »
Драговићева псовка изазвала осмехе, извинио се и Дејан Станковић (видео)

Драговићева псовка изазвала осмехе, извинио се и Дејан Станковић (видео)

Спортски журнал 11.03.2022
Симпатична ситуација на конференцији за новинаре после меча са Ренџерсом. Насмејали су се сви који разумеју српски језик у конференцијској сали на стадиону Ајброкс кад се Александру Драговићу у анализи голова Ренџерса омакла и… »
Звезда сања нови Тбилиси, може ли до историјског чуда?

Звезда сања нови Тбилиси, може ли до историјског чуда?

Нова 11.03.2022
Пред црвено-белима тежак задатак вредан историје. Фудбалери Црвене звезде ће против Глазгов Ренџерса покушати да направе један од највећих подвига у клупској историји и надокнаде минус од три гола након првих 90 минута, пошто су… »
''Охи, сине, дај га унутрашњом''! Шта Звездин нападач каже после свега?

''Охи, сине, дај га унутрашњом''! Шта Звездин нападач каже после свега?

Спортске.нет 11.03.2022
Црвена звезда је синоћ поражена од Ренџерса у Глазгову са 3:0, али општа је оцена да је с обзиром на приказано на терену тим Дејана Станковића заслужио много бољи резултат. Можда би све било другачије да је Звездин нападач Охи… »
‘Слушам и тренере, каква бре историја?’: Звезда и Партизан прошли кроз ‘скенер’ Милорада Косановића, искусни стручњак послао…

‘Слушам и тренере, каква бре историја?’: Звезда и Партизан прошли кроз ‘скенер’ Милорада Косановића, искусни стручњак послао…

Хот спорт 11.03.2022
Синоћ су своје европске мечеве одиграли српску клубови, Партизан и Црвена звезда. Партизан је на свом терену изгубио од Фејенорда са 2:5 у оквиру 1/8 финала Лиге конференција, док је Звезда у Глазгову од Ренџерса поражена… »
"Звезда је давала голове, али из офсајда" Тренер Ренџерса сија од среће после меча у Глазгову

"Звезда је давала голове, али из офсајда" Тренер Ренџерса сија од среће после меча у Глазгову

Вечерње новости 11.03.2022
ФОТО: АП - Веома сам задовољан. Била је јако тешка утакмица, иако је резултат 3:0. Невероватна одбрана пенала Алана МекГрегора. Црвена звезда је играла на ивици, постизала голове из офсајда, али ми смо препознали тај квалитет и… »
Охи самокритичан: Морао сам боље, све је могуће уз пуну Маракану

Охи самокритичан: Морао сам боље, све је могуће уз пуну Маракану

Нова 11.03.2022
Жали Охи за пропуштеним Црвена звезда је поражена од Ренџерса у Глазгову резултатом 3:0, у оквиру осмине финала Лиге Европе, а утиске након овог меча изнео је центарфор црвено-белих Охи. „У првом полувремену нисмо имали среће… »
‘Веома сам задовољан’: Тренер Ренџерса није скривао одушевљење након убедљиве победе!

‘Веома сам задовољан’: Тренер Ренџерса није скривао одушевљење након убедљиве победе!

Хот спорт 11.03.2022
Његов тим има велику предност! Екипа Ренџерса је савладала Црвену звезду у оквиру осминефинала Лиге Европе, а веома задовољан био је стратег шкотског тима – Ђовани ван Бронхорст: ‘Веома сам задовољан. Била је јако тешка… »
„Зарађујете од агресора“: Транспарент навијача Ренџерса изазвао забуну ФОТО

„Зарађујете од агресора“: Транспарент навијача Ренџерса изазвао забуну ФОТО

Нова 11.03.2022
Било је тензија на трибинама Фудбалери Црвене звезде изгубили су од Ренџерса са 3:0 у 1. мечу осмине финала Лиге Европе, а било је „вруће“ и на трибинама. Свашта се десило у 90 минута, Звезди су поништена три гола, погодила је… »
Победио звезду 3:0 па дао господски одговор: Имају велику предност пред "Маракану", али за њега није готово!

Победио звезду 3:0 па дао господски одговор: Имају велику предност пред "Маракану", али за њега није готово!

Мондо 11.03.2022
Ђовани ван Бронкхорст је био презадовољан победом Ренџерса против Црвене звезде, али како наводи, упркос великој предности, ово је тек прво полувреме њиховог двомеча. Ђовани ван Бронкхорст је био презадовољан победом… »
Шоу на звездиној конференцији: Драговић псовао, Станковић га љубио

Шоу на звездиној конференцији: Драговић псовао, Станковић га љубио

Вечерње новости 11.03.2022
Фото: Принтскрин Ренџерс јесте убедљиво савладао црвено-беле, али два поништена гола Алексадру Катаију, па промашен пенал најбољег фудбалера Звезде. Много несреће за Београђане у Шкотској. Једно је сигурно, шампион Србије није… »
По Шкотима резултат реалан, "љути" на Дејана Станковића!

По Шкотима резултат реалан, "љути" на Дејана Станковића!

Спортске.нет 11.03.2022
У Шкотској кажу да је победа Ренџерса заслужена и да је предност Герса пред реванш огромна. "Звезди су поништена сасвим исправно три гола због офсајда, промашили су пенал, али ништа од тога се није одразило на домаће који су… »
Охи након пораза од Ренџерса: ‘Морао сам боље у неким приликама!’

Охи након пораза од Ренџерса: ‘Морао сам боље у неким приликама!’

Хот спорт 11.03.2022
Није ово било његово вече! Црвена звезда је поражена од Ренџерса у Глазгову резултатом 3:0, у оквиру осмине финала Лиге Европе, а утиске након овог меча, изнео је центарфор црвено-белих Охи. –У првом полувремену нисмо имали… »
Лапсус псовка Драговића насмејала све: Добио ћушку и загрљај Станковића ВИДЕО

Лапсус псовка Драговића насмејала све: Добио ћушку и загрљај Станковића ВИДЕО

Нова 11.03.2022
Мали гаф насмејао у тешком тренутку Поражена је Црвена звезда резултатом 3:0 у Глазгову против домаћег Ренџерса у оквиру осмине финала Лиге Европе, а утиске после меча изнео је дефанзивац Александар Драговић. „Одиграли смо добру… »
Добри дух Драго - Изјава Звездиног штопера због псовке постала вирална

Добри дух Драго - Изјава Звездиног штопера због псовке постала вирална

Спортске.нет 11.03.2022
Фудбалер Црвене звезде Александар Драговић нехотице је опсовао на јучерашњој конференцији за медије након утакмице са Ренџерсом. Црвена звезда је остала кратких рукава у Глазгову, уз разочарање због бројних прилика које нису… »
Због ових бројки звезду боли глава - статистика каже да је била боља: Убедљиво поражени, а требало да победе?!

Због ових бројки звезду боли глава - статистика каже да је била боља: Убедљиво поражени, а требало да победе?!

Мондо 11.03.2022
Фудбалери Црвене звезде, тврди статистика, надиграли Ренџерс! Фудбалери Црвене звезде, тврди статистика, надиграли Ренџерс! Фудбалери Црвене звезде поражени су синоћ у Глазгову (3:0), а ако се за неки фудбалски меч може рећи да… »
Драговићева псовка обележила звездину конференцију: Црвено-бели поражени, али је и Станковић морао да се смеје! (фото)

Драговићева псовка обележила звездину конференцију: Црвено-бели поражени, али је и Станковић морао да се смеје! (фото)

Мондо 11.03.2022
И поред тешког пораза било је простора за смех на конференцији црвено-белих. И поред тешког пораза било је простора за смех на конференцији црвено-белих. Звезда није успела да оствари добар резултат у Глазгову, где је Ренџерс… »
Охи: Ренџерс прелако добио пенал

Охи: Ренџерс прелако добио пенал

Данас 11.03.2022
У сијасет прилика које је Црвена звезда имала у Глазгову, издваја се и Охијева пред крај првог полувремена, када је на одличан центаршут Родића, са неких седам метара лоше реаговао. Црвено-бели су на крају убедљиво порађени од… »
Звездин ВАР кошмар у Глазгову, Ренџерс убедљив

Звездин ВАР кошмар у Глазгову, Ренџерс убедљив

Дневник 11.03.2022
ГЛАЗГОВ: Фудбалери Црвене звезде поражени су вечерас у Глазгову од Ренџерса 3:0 (2:0) у првој утакмици осмине финала Лиге Европе. Стрелци за шкотски тим били су Џејмс Таверније у 11. из пенала, Алфредо Морелос у 15. и Леон… »
Борјан: И ово је фудбал, није се „наместило“

Борјан: И ово је фудбал, није се „наместило“

Нова 11.03.2022
Иако је утакмицу против Ренџерса завршио са три гола у мрежи, капитен црвено-белих не намерава да се преда. Ренџерс је у Глазгову славио са 3:0, црвено-белима су три гола поништена, промашили су и пенал, а Борјан је у изјави… »
Ово се не виђа сваки дан – три Звездина поништена гола и промашен пенал ВИДЕО

Ово се не виђа сваки дан – три Звездина поништена гола и промашен пенал ВИДЕО

Нова 11.03.2022
Фудбал је непредвидив, лопта је округла, али оно што су навијачи Црвене звезде доживели током утакмице својих љубимаца на Ајброксу граничи се са хорором. Црвена звезда је од самог почетка утакмице против Ренџерса у Глазгову… »
Станковић: Резултат превисок у односу на дешавања на терену

Станковић: Резултат превисок у односу на дешавања на терену

Данас 10.03.2022
Црвена звзеда се из Глазгова враћа са три примљена гола и позицијом аутсајдера пред реванш осмине финала Лиге Европе на стадиону „Рајко Митић“. Ренџерс ће у Београд стићи са огромним капиталом у виду три гола предности (3:0)… »
Звезда победила саму себе у Глазгову, 3:0 за Ренџерс

Звезда победила саму себе у Глазгову, 3:0 за Ренџерс

Данас 10.03.2022
У првој утакмици осмине финала Лиге Европе Ренџерс је у Глазгову савладао Црвену звезду 3:0. Могла је да буде ово звездана ноћ Црвене звезде. Ноћ која би најавила пласман у четвртфинале европског такмичења. Могла је, али уместо… »
"Морамо да верујемо": Охи жали за пропуштеним шансама, али не губи наду

"Морамо да верујемо": Охи жали за пропуштеним шансама, али не губи наду

Вечерње новости 10.03.2022
ФК Црвена звезда Жали норвешки нападач за пропуштеним шансама, посебно у првом полувремену у којем је и он сам имао две прилике. - Били смо добри у првом полувремену, створили смо доста шанси, имали пенал, поништен гол, нисмо… »
"Мало боли!" Дејан Станковић отворио душу после пораза Звезде од Ренџерса у Глазгову: Жао ми је!

"Мало боли!" Дејан Станковић отворио душу после пораза Звезде од Ренџерса у Глазгову: Жао ми је!

Вечерње новости 10.03.2022
ФОТО: М. Вукадиновић Подсетимо, Глазгов Ренџерс је на Ајброксу победио Звезду са 3:0, а стратег српског шампиона је, са терена, за ТВ Арена спорт, изјавио следеће: - То је фудбал, то су детаљи, ситнице, центиметери данас… »

Вести дана »