Povezane vesti

Ja sam u vanbračnoj zajednici, ani ovo ne treba: Đorđe David o seks skandalu - "Dopisivali smo se prošle godine"

Ja sam u vanbračnoj zajednici, ani ovo ne treba: Đorđe David o seks skandalu - "Dopisivali smo se prošle godine"

Mondo 11.03.2022
Muzičar se oglasio povodom skandala koji potresa Zvezde Granda. Muzičar se oglasio povodom skandala koji potresa Zvezde Granda Nakon što je u medijima odjeknula vest da je član žirija Zvezda Granda Đorđe David slao poruke neprimerenog sadržaja… »
Oglasio se Đorđe David nakon optužbi za uznemiravanje: Čist sam pred sobom

Oglasio se Đorđe David nakon optužbi za uznemiravanje: Čist sam pred sobom

Nova 11.03.2022
Muzičar Đorđe David ispričao je svoju stranu priče nakon optižbi Mirjane Popović, koja se predstavlja kao takmičarka Zvezda Granda. Naime, Mirjana je iznela tvrdenje da joj je Đorđe slao poruke neprimerenog sadržaja i eksplicinte fotografije, a… »
Učesnik Zvezda Granda upleten u aferu Đorđa Davida! Madžić: Ja sam mu rekao da Mirjanu ložimo malo! Ona je izopačen lik!

Učesnik Zvezda Granda upleten u aferu Đorđa Davida! Madžić: Ja sam mu rekao da Mirjanu ložimo malo! Ona je izopačen lik!

Kurir 11.03.2022
Učesnik "Zvezda Granda" Žarko Madžić podržao je Đorđa Davida u aferi sa Mirjanom Popović, koja je za Kurir otkrila da je roker startovao i slao uznemirujuće fotografije i poruke. Pevač tvrdi da je i on bio njena žrtva. - Mislim da ta žena i ne… »
Oglasio se Đorđe David posle skandala: Objasnio ko mu smešta aferu, pa otkriva da li ga je kandidatkinja zvala

Oglasio se Đorđe David posle skandala: Objasnio ko mu smešta aferu, pa otkriva da li ga je kandidatkinja zvala

Mondo 11.03.2022
Roker ne može da veruje da je upleten u ovako nešto. Roker ne može da veruje da je upleten u ovako nešto. Šokantna prepiska Đorđa Davida i kandidatkinje Zvezda Granda, Mirjane Popović isplivala je u javnost. U njoj se može videti kako je Đorđe… »
Se*s afera trese Grand! Saša Popović u šoku zbog optužbi na račun Đorđa Davida! Evo šta je rekao o svemu!

Se*s afera trese Grand! Saša Popović u šoku zbog optužbi na račun Đorđa Davida! Evo šta je rekao o svemu!

Svet & Skandal 11.03.2022
Izvesna Mirjana Popović, koja se, kako tvrdi, preko onlajn konkursa prijavila na takmičenje Zvezde Granda, ali nije prošla dalje, optužila je Đorđa Davida da joj je slao naprimerene poruke. Ona je sadržaj istih dostavila redakciji Kurira… »
Popović: Prijava devojke koja optužuje Đorđa Davida nikada nije stigla u Grand

Popović: Prijava devojke koja optužuje Đorđa Davida nikada nije stigla u Grand

Nova 11.03.2022
Prvi čovek "Zvezda Granda" ponovo se oglasio povodom skandaloznih tvrdnji izvesne Mirjane Popović. Izvesna Mirjana Popović optužila je Đorđa Davida, tvrdivši da joj je roker slao neprimerene poruke, snimke i fotografije. „Osoba pod imenom i… »
Seks skandal trese zvezde Granda! Saša Popović hitno reagovao - Osuđujemo svaki vid seksualnog uznemiravanja!

Seks skandal trese zvezde Granda! Saša Popović hitno reagovao - Osuđujemo svaki vid seksualnog uznemiravanja!

Mondo 11.03.2022
Prvi čovek muzičkog takmičenja otkrio da li je osoba koja je optužila Đorđa Davida za uznemiravanje bila učesnica Granda. Prvi čovek muzičkog takmičenja otkrio da li je osoba koja je optužila Đorđa Davida za uznemiravanje bila učesnica… »
Popović se oglasio: Bivša zvezda "Granda" optužila Davida da joj je slao intimni sadržaj, Saša otkrio šok detalj o njoj

Popović se oglasio: Bivša zvezda "Granda" optužila Davida da joj je slao intimni sadržaj, Saša otkrio šok detalj o njoj

Blic 11.03.2022
Đorđe David našao se na meti optužbi kandidatkinje "Zvezda Granda" Mirjane Popović, koja tvrdi za domaće medije, da joj je rok muzičar navodno slao neprimerene poruke, snimke i fotografije. Međutim, sada se tim povodom oglasio i Saša Popović… »
Oglasio se Đorđe David posle šok prepiski i skandala! Roker tvrdi da ga je kandidatkinja zvala, a u celu aferu upleo i njega

Oglasio se Đorđe David posle šok prepiski i skandala! Roker tvrdi da ga je kandidatkinja zvala, a u celu aferu upleo i njega

Kurir 11.03.2022
Roker Đorđe David slao neprimerene poruke, snimke i fotografije kandidatkinji Zvezda Granda Mirjani Popović pokušavajući, kako tvrdi Popovićeva, da joj se udvara. Mirjana se na ovo takmičenje prijavila ove godine putem onlajn konkursa, ali nije… »
Saša Popović: Devojka koja optužuje Đorđa Davida nikada nije bila naš takmičar

Saša Popović: Devojka koja optužuje Đorđa Davida nikada nije bila naš takmičar

Nova 11.03.2022
Saša Popović oglasio se povodom optužbi na račun člana žirija "Zvezda Granda", Đorđa Davida. Izvesna Mirjana Popović optužila je Đorđa Davida, tvrdivši da joj je roker slao neprimerene poruke, snimke i fotografije. Tim povodom sada se oglasio… »
Saša Popović brani Đorđa davida: On je uzoran suprug i otac! Mirjanina prijava nikad nije stigla u Grand! (foto)

Saša Popović brani Đorđa davida: On je uzoran suprug i otac! Mirjanina prijava nikad nije stigla u Grand! (foto)

Kurir 11.03.2022
Đorđe David našao se u centru skandala jer je startovao Mirjanu Popović, koja se, kako ona tvrdi, na takmičenje "Zvezde Granda" prijavila putem onlajn konkursa, a iz Granda poručuju da prijava nikada nije stigla do njih. Roker joj je, kao što je… »
Posle šok prepiski koje su isplivale: Đorđe David tvrdi da ga je kandidatkinja prva zvala, a u celu aferu upleo i njega

Posle šok prepiski koje su isplivale: Đorđe David tvrdi da ga je kandidatkinja prva zvala, a u celu aferu upleo i njega

Blic 11.03.2022
Đorđe David, navodno je slao neprimerene poruke, snimke i fotografije kandidatkinji "Zvezda Granda" Mirjani Popović pokušavajući, kako tvrdi Popovićeva, da joj se udvara. Mirjana je juče dostavila domaćim medijima navodnu prepisku sa Đorđem… »
Đorđa davida "Zvezda Granda" optužila da joj je slao intimne fotke a: ovo je rokerova žena sa kojom ne živi u istom stanu

Đorđa davida "Zvezda Granda" optužila da joj je slao intimne fotke a: ovo je rokerova žena sa kojom ne živi u istom stanu

Blic 11.03.2022
Muzičar Đorđe David, kako prenose domaći mediji, navodno je startovao učesnicu "Zvezda Granda" Mirjanu Popović, koja se za takmičenje prijavila putem onlajn konkursa, ali nije prošla u dalje takmičenje. Đorđe je rekao da mu je afera nameštena… »
Đorđe David u centru afere, a ovo mu je žena Retko se pojavljuje u javnosti, ne žive zajedno, imaju čudan odnos a evo kako…

Đorđe David u centru afere, a ovo mu je žena Retko se pojavljuje u javnosti, ne žive zajedno, imaju čudan odnos a evo kako…

Kurir 11.03.2022
Đorđe David startovao je učesnicu "Zvezda Granda" Mirjanu Popović, koja se na ovo takmičenje prijavila ove godine putem onlajn konkursa, ali nije prošla dalje u takmičenje. Popovićeva je Kuriru prosledila prepisku sa rokerom, koji joj je slao… »
"Đorđe David mi je slao bezobrazne poruke i golišave fotke": Bivša zvezda "Granda" iznela prepiske, oglasio se roker: "To…

"Đorđe David mi je slao bezobrazne poruke i golišave fotke": Bivša zvezda "Granda" iznela prepiske, oglasio se roker: "To…

Blic 10.03.2022
Muzičar Đorđe David, kako prenose domaći mediji, navodno je startovao učesnicu "Zvezda Granda" Mirjanu Popović, koja se za takmičenje prijavila putem onlajn konkursa, ali nije prošla u dalje takmičenje. Mirjana je juče dostavila domaćim… »

Vesti dana »