Повезане вести

Делегација снс обишла златиборски округ "Само уз политику развоја и стабилности коју води Александар Вучић наша Србија стоји…

Делегација снс обишла златиборски округ "Само уз политику развоја и стабилности коју води Александар Вучић наша Србија стоји…

Ало 11.03.2022
Овај део Србије је један од најлепших бисера наше земље, а ми морамо да чувамо оно што имамо, али и да паметно искористимо потенцијале наше земље. Приликом обиласка Златиборског округа Милош Вучевић @милосвуцевиц_градонацелник… »
"Ово је обавеза нашим прецима, али и будућим генерацијама" Милош Вучевић посетио Златиборски округ (фото)

"Ово је обавеза нашим прецима, али и будућим генерацијама" Милош Вучевић посетио Златиборски округ (фото)

Србија данас 11.03.2022
Приликом обиласка Златиборског округа Милош Вучевић, Милица Николић и Крсто Јањушевић посетили су Бајину Башту и Пожегу и том приликом напоменули да је од изузетне важности да се природни потенцијал Србије искористи на прави… »
Вучевић посетио Златиборски округ: Обишао сам чувену кућу на нашој плавој Дрини (фото)

Вучевић посетио Златиборски округ: Обишао сам чувену кућу на нашој плавој Дрини (фото)

Србија данас 11.03.2022
Градоначелник Вучевић посетио је данас Златиборски округ, а на свом Инстаграму објавио је слику на једној од највећих атракција Србије. - У посети сам Златиборском округу где сам обишао чувену кућу на нашој плавој Дрини, кућу… »
Лепота куће на Дрини одузима дах: Вучевић у посети Златиборском округу (ВИДЕО)

Лепота куће на Дрини одузима дах: Вучевић у посети Златиборском округу (ВИДЕО)

Вечерње новости 11.03.2022
Фото: Инстаграм/милосвуцевиц_градонацелник - Она већ годинама тако поносно стоји и одолева, много пута је плављена и оштећена, али сваки пут је вредним рукама домаћина поново подизана да буде још чвршћа и сигурнија, јер времена… »

Вести дана »