Povezane vesti
Delegacija sns obišla zlatiborski okrug "Samo uz politiku razvoja i stabilnosti koju vodi Aleksandar Vučić naša Srbija stoji…
Alo 11.03.2022
Ovaj deo Srbije je jedan od najlepših bisera naše zemlje, a mi moramo da čuvamo ono što imamo, ali i da pametno iskoristimo potencijale naše zemlje. Prilikom obilaska Zlatiborskog okruga Miloš Vučević @milosvucevic_gradonacelnik, Milica Nikolić… »
"Ovo je obaveza našim precima, ali i budućim generacijama" Miloš Vučević posetio Zlatiborski okrug (foto)
Srbija danas 11.03.2022
Prilikom obilaska Zlatiborskog okruga Miloš Vučević, Milica Nikolić i Krsto Janjušević posetili su Bajinu Baštu i Požegu i tom prilikom napomenuli da je od izuzetne važnosti da se prirodni potencijal Srbije iskoristi na pravi način. - Danas smo u poseti… »
Vučević posetio Zlatiborski okrug: Obišao sam čuvenu kuću na našoj plavoj Drini (foto)
Srbija danas 11.03.2022
Gradonačelnik Vučević posetio je danas Zlatiborski okrug, a na svom Instagramu objavio je sliku na jednoj od najvećih atrakcija Srbije. - U poseti sam Zlatiborskom okrugu gde sam obišao čuvenu kuću na našoj plavoj Drini, kuću čija lepota oduzima dah i… »
Lepota kuće na Drini oduzima dah: Vučević u poseti Zlatiborskom okrugu (VIDEO)
Večernje novosti 11.03.2022
Foto: Instagram/milosvucevic_gradonacelnik - Ona već godinama tako ponosno stoji i odoleva, mnogo puta je plavljena i oštećena, ali svaki put je vrednim rukama domaćina ponovo podizana da bude još čvršća i sigurnija, jer vremena nikad nisu bila laka… »
Vesti dana »

Dan žalosti u Sremskoj Mitrovici zbog tragedije: U saobraćajnoj nesreći poginule tri osobe
Euronews pre 45 minutajoš 85 povezanih

Paunović: Moguće usvajanje Zakona o jedinstvenom biračkom spisku početkom novembra
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih

Kolegijum Narodne skupštine Srpske utvrdio predlog dnevnog reda posebne sednice, Ana Trišić Babić predložena za v.d. predsednika RS
RTV pre 40 minutajoš 11 povezanih

Sastanak koji odlučuje sudbinu sveta; Kako će Putin stići do Budimpešte?
B92 pre 10 minutajoš 10 povezanih