Повезане вести

Полицајци који су претукли шефа Интерпола на слободи: Суд укинуо притвор

Полицајци који су претукли шефа Интерпола на слободи: Суд укинуо притвор

Нова 11.03.2022
Прво основно јавно тужилаштво у Београду сагласно је да се укине притвор полицијским службеницима Д. С. (43) и М. Р. (47), који се сумњиче да су пре 20-ак дана на Цветном тргу пребили колегу, једног од начелника у Интерполу М.В… »
"Имао сам операцију вилице, сломљена ми је и шака": Укинут притвор полицајцима осумњиченим да су претукли припадника…

"Имао сам операцију вилице, сломљена ми је и шака": Укинут притвор полицајцима осумњиченим да су претукли припадника…

Блиц 11.03.2022
Полицајцима Д. С. (43) и М. Р. (47), који су осумњичени за пребијање припадника Интерпола Милана В. на Цветном тргу у Београду, укинут је притвор након испитивања сведока и оштећеног. Како сазнајемо, Прво основно јавно… »
Укинут притвор полицајцима који су на Цветном тргу претукли службеника Интерпола: Саслушан оштећени

Укинут притвор полицајцима који су на Цветном тргу претукли службеника Интерпола: Саслушан оштећени

Телеграф 11.03.2022
Прво основно јавно тужилаштво у Београду сагласило се са предлогом браниоца осумњичених за укидање притвора и доставило суду на одлуку прдлог за укидање притвора. Полицајцима Д. С. (43) и М. Р. (47), који су осумњичени за… »

Вести дана »