Povezane vesti
Novi Lexus NX na Euro NCAP testu dobio maksimalnu ocenu
Auto blog 11.03.2022
Značajan paket naprednih sistema za bezbednost i pomoć vozaču, koji je primenjen na potpuno novom modelu Lexus NX, omogućio je ovom luksuznom SUV modelu srednje veličine da dobije maksimalnih pet zvezdica koje dodeljuje Euro NCAP, nezavisna evropska… »
Potpuno novi Lexus NX na Euro NCAP testu dobio maksimalnu ocenu za bezbednost
Moj auto 11.03.2022
Lexus NX ocenjen je sa pet zvezdica koje dodeljuje Euro NCAP, nezavisna organizacije za testiranje bezbednosti vozila. Impresivni ukupni rezultati luksuznog SUV-a srednje veličine u svim kategorijama – zaštiti odraslih, dece i ugroženih učesnika u… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Teška situacija na Stolovima i stabilizacija u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 19 povezanih
RHMZ: Vodostaji Dunava, Save i Tise narednih dana ispod niskih plovidbenih nivoa
Radio 021 pre 1 satjoš 36 povezanih
Skupština danas počinje raspravu o rebalansu budžeta i još 58 drugih tačaka dnevnog reda
Beta pre 49 minutajoš 16 povezanih
Teretnjaci na Batrovcima čekaju tri sata, gužve i na Gostunu i Gradini: Radovi menjaju režim saobraćaja na više putnih pravaca
RINA pre 1 satjoš 14 povezanih
"Velika je laž da sam ja problem": Oglasio se Demba Sek posle katastrofe Partizana, pojasnio šta se dešavalo iza zatvorenih vrata
Nova pre 54 minutajoš 18 povezanih