Povezane vesti
Zanemeo Pred tužiocem: Saslušan deda koji je osumnjičen da je silovao unuku
Blic 11.03.2022
Danas je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan deda (61) iz beoogradske opštine Čukarica, zbog sumnje da je u više navrata obljubio svoju unuku (13) u njihovoj kući. Kako se navodi, osumnjičeni nije želeo da iznosi odbranu. - Pred… »
Deda koji je silovao unuku (12) se branio ćutanjem
Nova 11.03.2022
D. D. (61) osumnjičen za silovanje unuke saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Na saslušanju se branio ćutanjem, prenose Novosti. Zamenik VJT predložio je određivanje pritvora do 30 dana, o čemu će odlučiti sudija za prethodni… »
Deda (61) silovao unuku: Jezive reči devojčice: Dodirivao me je i terao na razne gadosti! Nisam uspela da se oduprem
Blic 10.03.2022
Živeo je sa nama, jeo, spavao pod istim krovom. Nikada nismo primetili da je imao neke drugačije sklonosti ili namere. Čak nisam ni po svom detetu mogla da pretpostavim šta je preživela, navodi kroz suze majka devojčice. Otac naveo da je pomogao… »
Vesti dana »

Pionirski park: Policija bez štitova, šatori napušteni, tek poneki civil
Beta pre 36 minutajoš 49 povezanih

Koliko ljudi je na protestu u Beogradu? Prve procene kažu – 500.000
Pravda pre 16 satijoš 9 povezanih

Severna Makedonija: Više od 50 poginulih, stotine povređenih u požaru
BBC News pre 36 minutajoš 87 povezanih

U požaru u diskoteci u Kočanima u Severnoj Makedoniji više od 50 mrtvih, preko 150 povređenih, uhapšeni organizatori koncerta
RTV pre 30 minutajoš 71 povezana

''Njega jednog sam imao, meni život više ne treba'': Otac ostao bez sina jedinca u tragediji koja je zadesila Severnu Makedoniju
Večernje novosti pre 12 minutajoš 31 povezana