Povezane vesti
SFF pridružuje Ukrajinu u svoj zvanični takmičarski program
Danas 11.03.2022
Sarajevo Film Festival (SFF) saopštilo je da pridružuje Ukrajinu u svoj zvanični takmičarski program za igrani, dokumentarni, kratki i studentski film, kao i programe – U fokusu i CineLink Dana filmske industrije i Talents Sarajevo, saopšteno je danas… »
Sarajevo Film Festival se solidariše sa ukrajinskim narodom i filmskim stvaraocima i osuđuje rusku invaziju
Danas 11.03.2022
Kao međunarodni filmski festival sa fokusom na region Jugoistočne Evrope, Sarajevo Film Festival pridružuje Ukrajinu u svoje zvanične programe: Takmičarske programe za igrani, dokumentarni, kratki i studentski film, program U fokusu, programe CineLink… »
Vesti dana »

"Nadam se da vas nisam razočarao" Prva Gastozova izjava nakon pobede u "Eliti 8": Znate šta su bile moje želje
Kurir pre 25 minutajoš 36 povezanih

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 2 satajoš 13 povezanih

(Mape) spremite se, stiže pakao! Rhmz izdao posebno upozorenje za Beograd: Srbija na udaru vreline, zna se tačan datum kada jača hladni front
Blic pre 15 minutajoš 5 povezanih

Niko nije video! Evo ko je došao da sačeka Gastoza: Krije se od kamera sve vreme, sada uhvaćena u Šimanovcima
Telegraf pre 5 satijoš 6 povezanih