Povezane vesti
Dačić: Vučić predsednik, ja premijer
N1 Info 12.03.2022
U uslovima turbulentne situacije u svetu i vremenima kada treba čvrsto držati kormilo, važno je da imamo dobar tim, Aleksandar Vučić predsednik, a ja premijer, izjavio je predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić i ocenio da je… »
Dačić: Važan dobar tim, Vučić predsednik, ja premijer
Euronews 12.03.2022
U uslovima turbulentne situacije u svetu i vremenima kada treba čvrsto držati kormilo, važno je da imamo dobar tim, Aleksandar Vučić predsednik, a ja premijer, izjavio je FoNetu predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić i ocenio… »
Ivica Dačić: Vučić predsednik, ja premijer
Nova 12.03.2022
U uslovima turbulentne situacije u svetu i vremenima kada treba čvrsto držati kormilo, važno je da imamo dobar tim, Aleksandar Vučić predsednik, a ja premijer, izjavio je predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić i ocenio da je… »
Vesti dana »

Dan žalosti u Srbiji zbog tragedije u Severnoj Makedoniji, zastave na pola koplja
Euronews pre 35 minutajoš 46 povezanih

Studenti pokušali blokirati Skupštinu Novog Sada, policija ih tukla
Al Jazeera pre 35 minutajoš 29 povezanih

(Video) Gori Pojas Gaze: Propalo primirje, Izrael od jutros izvodi snažne udare, više od 300 mrtvih: "Od sada napadamo sve jače"
Blic pre 17 minutajoš 19 povezanih

(Foto) prve fotografije sa mesta gde je sin ubio roditelje u Čačku: Komšije zatekle krv svuda po ulazu, ubijeni radio u bolnici
Blic pre 35 minutajoš 16 povezanih

VIDEO: Studenti pokušali da blokiraju Skupštinu Novog Sada, policija silom na njih
Radio 021 pre 17 minutajoš 9 povezanih