Povezane vesti
Ivica Dačić: Vučić predsednik, ja premijer
Nova 12.03.2022
U uslovima turbulentne situacije u svetu i vremenima kada treba čvrsto držati kormilo, važno je da imamo dobar tim, Aleksandar Vučić predsednik, a ja premijer, izjavio je predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić i ocenio da je SPS… »
Dačić: Važan dobar tim, Vučić predsednik, ja premijer
Euronews 12.03.2022
U uslovima turbulentne situacije u svetu i vremenima kada treba čvrsto držati kormilo, važno je da imamo dobar tim, Aleksandar Vučić predsednik, a ja premijer, izjavio je FoNetu predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić i ocenio da je… »
Dačić: Vučić predsednik, ja premijer
N1 Info 12.03.2022
U uslovima turbulentne situacije u svetu i vremenima kada treba čvrsto držati kormilo, važno je da imamo dobar tim, Aleksandar Vučić predsednik, a ja premijer, izjavio je predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić i ocenio da je SPS… »
Vesti dana »
(Foto) Predstavnici Studentske liste predali RIK prigovor na odluku o glasanju u dijaspori
Newsmax Balkans pre 13 minutajoš 29 povezanih
Završene sve vanredne bezbednosne kontrole putnika na Aerodromu Nikola Tesla, moguća kašnjenja letova
RTV pre 29 minutajoš 20 povezanih
Posle letnjih 28 stepeni stiže nam zahlađenje i sneg: Meteorolog Ristić otkriva gde se očekuju prve pahulje
Mondo pre 3 satajoš 40 povezanih