Povezane vesti
Ivica Dačić: Vučić predsednik, ja premijer
Nova 12.03.2022
U uslovima turbulentne situacije u svetu i vremenima kada treba čvrsto držati kormilo, važno je da imamo dobar tim, Aleksandar Vučić predsednik, a ja premijer, izjavio je predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić i ocenio da je SPS… »
Dačić: Važan dobar tim, Vučić predsednik, ja premijer
Euronews 12.03.2022
U uslovima turbulentne situacije u svetu i vremenima kada treba čvrsto držati kormilo, važno je da imamo dobar tim, Aleksandar Vučić predsednik, a ja premijer, izjavio je FoNetu predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić i ocenio da je… »
Dačić: Vučić predsednik, ja premijer
N1 Info 12.03.2022
U uslovima turbulentne situacije u svetu i vremenima kada treba čvrsto držati kormilo, važno je da imamo dobar tim, Aleksandar Vučić predsednik, a ja premijer, izjavio je predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić i ocenio da je SPS… »
Vesti dana »
Skupština odobrila dodatnih 300 miliona evra za stambene kredite mladih: Evo ko može da konkuriše i pod kojim uslovima
NIN pre 54 minutajoš 40 povezanih
Toplotni talas u Srbiji i Evropi: Ekstremne temperature i upozorenja na rekordne vrućine
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 55 povezanih
Najmanje 164 osobe poginule u snažnim zemljotresima u Venecueli, strah od daleko većeg broja žrtava
Vreme pre 1 satjoš 111 povezana
Dragović bljuje vatru zbog arnautovića! Haos kakav se ne pamti u Austriji: "Ponekad je jednostavno bolje ućutati! Ostajem pri stavu..."
Kurir pre 19 minutajoš 135 povezanih
Bosna i Hercegovina u nokaut fazi Mundijala: 'Neka žurka traje sedam dana'
BBC News pre 1 satjoš 36 povezanih