Povezane vesti
Ideologija Vladimira Putina: Evroazijsko učenje Lava Gumiljova i stvaranje ruske civilizacijske doktrine
RTS 12.03.2022
Dok traje sukob u Ukrajini, u jednom članku koji je Vladimir Putin objavio 28. decembra 1999. možemo da prepoznamo da je još tada naglašavao ulogu civilizacija, identiteta i kulturnih faktora u ruskoj politici. O tome je opširno pisao i jula prošle… »
Šta je Putina nateralo da krene na Ukrajinu?
Vesti online 12.03.2022
Vladimir Putin je došao na vlast nekoliko sati pred kraj 1999. godine, na osnovu odluke tadašnjeg predsednika Borisa Jeljcina, koji se povukao pre isteka mandata. Šta je Putina nateralo da krene na Ukrajinu. Vršilac dužnosti Putin zvanično je stupio na… »
Vesti dana »
U Čačku proglašena vanredna situacija zbog havarije sa vodosnabdevanjem
Serbian News Media pre 3 satajoš 37 povezanih
(Video) Prvo pojavljivanje u javnosti Tamare Milutinović nakon što je tramvaj udario u njenu zgradu: Pevačica otkrila detalje jezive saobraćajke: "Znam ljude, zabrinula sam se"
Blic pre 38 minutajoš 122 povezane
RZS: Prosečna neto plata za mart u Srbiji 121.650 dinara, najplaćeniji programeri i duvandžije
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 33 povezane
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 6 satijoš 10 povezanih
Veliki zaokret u Teheranu: Predsednik Masud Pezeškijan izdao nalog posle punih 87 dana
Telegraf pre 37 minutajoš 38 povezanih