Повезане вести

Гојковић: Ми смо трећи пут, никада нисмо учествовали у власти, краљевина је свети циљ (ВИДЕО)

Гојковић: Ми смо трећи пут, никада нисмо учествовали у власти, краљевина је свети циљ (ВИДЕО)

Бета 12.03.2022
Представник Патриотског блока за обнову Краљевине Србије Жика Гојковић изјавио је данас да се тај покрет "потпуно идеолошки разликује од свих на политичкој сцени Србије". "Нама није искључиви циљ да додјемо на власт, већ се… »
Гојковић: Ми смо трећи пут, никада нисмо учествовали у власти, краљевина је свети циљ

Гојковић: Ми смо трећи пут, никада нисмо учествовали у власти, краљевина је свети циљ

Бета видео 12.03.2022
БЕОГРАД - Представник Патриотског блока за обнову Краљевине Србије Жика Гојковић изјавио је данас да се тај покрет ``потпуно идеолошки разликује од свих на политичкој сцени Србије``. ``Нама није искључиви циљ да додјемо на… »
Гојковић: Никада нисмо учествовали у власти, краљевина је свети циљ

Гојковић: Никада нисмо учествовали у власти, краљевина је свети циљ

Нова 12.03.2022
Представник Патриотског блока за обнову Краљевине Србије Жика Гојковић изјавио је да се тај покрет "потпуно идеолошки разликује од свих на политичкој сцени Србије". „Нама није искључиви циљ да дођемо на власт, већ се боримо за… »

Вести дана »