Povezane vesti
Htela sam da budemo drugarice, pa sam se zaljubila! Devojka upoznala par, pa uletela u njihovu vezu: Srećni smo, a ovo nam…
Kurir 12.03.2022
Šarlot Farmer, Džejmi Daves i Lora Korser upoznali su se preko jedne dejting aplikacije, a onda su započeli neobičnu vezu. Naime, njih troje rešili su da uđu u ljubavni trougao, te svako od njih uživa u ljubavi sa dve odobe, a Džejmi je otkrio da je… »
Htela sam da mi bude drugarica pa sam se zaljubila! Troje ih je u vezi, ljubomora je zabranjena, a uveče nastaje problem
Mondo 12.03.2022
Par, tačnije nepar, gostovao je u jednoj emisiji i otkrio kako izgleda veza od troje ljudi. Par, tačnije nepar, gostovao je u jednoj emisiji i otkrio kako izgleda veza od troje ljudi. Ako ste mislili da je nemoguće funkcionisati u vezi od troje ljudi… »
Vesti dana »

Konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara: Potvrđivanje mandata i izbor predsednika, protest ispred opštine
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael za prvih šest meseci 2025. izvezla više municije nego cele prošle godine
Danas pre 4 satijoš 8 povezanih

Šapić: Trg republike, Terazije, Vasina ulica - do 1. septembra puštanje saobraćaja
Beta pre 46 minutajoš 22 povezane

Pakistan poriče tvrdnju Zelenskog da njihovi borci pomažu Rusiji
Vesti online pre 3 satajoš 20 povezanih