Povezane vesti
Dačić na dijalektu najavio pobedu
Politika 13.03.2022
Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu Socijalistička partije Srbije Ivica Dačić obratio se juče na skupu ovog saveza u Vranju. Tom prilikom on je na lokalnom dijalektu poručio da će ova koalicija pobediti na izborima. „Ja sam iz… »
Će gi onodimo: Da li ste razumeli Dačićevu poruku Vranjancima? Ako niste, lider SPS je i "preveo": Će gi pobedimo!
Kurir 13.03.2022
Koalicija SPS-JS-Zeleni Srbije održala je sinoć predizborni skup u Vranju, a lider socijalista Ivica Dačić, koji je rodom s juga Srbije, konkretno iz Žitorađe, iskoristio je južnjačku "foru" da pridobije zemljake. On je, naime, u svom stilu rekao… »
Dačić i Palma u Vranju: Će gi pobedimo
Danas 12.03.2022
„U Vranju sam sa željom da se jug Srbije razvije. Ja sam iz Žitorađe, odnosno Prokuplja. To je sve isto. Da li je Prokuplje, Niš, Leskovac ili Pirot. Ali svuda se razume jedna stvar. I kod mene, u Žitorađi, i ovde, kod vas, pošto se priča o… »
"Će gi onodimo": Dačić na mitingu u Vranju poručio da želi da se ulože maksimalni napori da se jug Srbije razvije
Blic 12.03.2022
Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu SPS, Ivica Dačić, danas je na mitingu u Vranju, na oduševljenje prisutnih, na lokalnom dijalektu poručio da će pobediti na izborima. - Ja sam iz Žitorađe, odnosno Prokuplja, želim da vam kažem -… »
Vesti dana »
Od nedelje 21 stepen! Jutarnja sutra u minusu, a onda temperatura raste i raste, ali biće i snega i to u Beogradu! Detaljna vremenska prognoza do kraja januara
Blic pre 50 minutajoš 1 povezana
Isak Bonga posle sjajne partije protiv Pariza: Odigrali smo ovaj meč kao da je finale
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Policajci pucali u znak upozorenja: Detalji drame na Čukarici, potraga za vozačem koji je udario saobraćajca
Blic pre 8 satijoš 1 povezana