Повезане вести

Дачић на дијалекту најавио победу

Дачић на дијалекту најавио победу

Политика 13.03.2022
Кандидат за премијера коалиције на чијем је челу Социјалистичка партије Србије Ивица Дачић обратио се јуче на скупу овог савеза у Врању. Том приликом он је на локалном дијалекту поручио да ће ова коалиција победити на изборима… »
Ће ги онодимо: Да ли сте разумели Дачићеву поруку Врањанцима? Ако нисте, лидер СПС је и "превео": Ће ги победимо!

Ће ги онодимо: Да ли сте разумели Дачићеву поруку Врањанцима? Ако нисте, лидер СПС је и "превео": Ће ги победимо!

Курир 13.03.2022
Коалиција СПС-ЈС-Зелени Србије одржала је синоћ предизборни скуп у Врању, а лидер социјалиста Ивица Дачић, који је родом с југа Србије, конкретно из Житорађе, искористио је јужњачку "фору" да придобије земљаке. Он је, наиме, у… »
Дачић и Палма у Врању: Ће ги победимо

Дачић и Палма у Врању: Ће ги победимо

Данас 12.03.2022
„У Врању сам са жељом да се југ Србије развије. Ја сам из Житорађе, односно Прокупља. То је све исто. Да ли је Прокупље, Ниш, Лесковац или Пирот. Али свуда се разуме једна ствар. И код мене, у Житорађи, и овде, код вас, пошто… »
"Ће ги онодимо": Дачић на митингу у Врању поручио да жели да се уложе максимални напори да се југ Србије развије

"Ће ги онодимо": Дачић на митингу у Врању поручио да жели да се уложе максимални напори да се југ Србије развије

Блиц 12.03.2022
Кандидат за премијера коалиције на чијем је челу СПС, Ивица Дачић, данас је на митингу у Врању, на одушевљење присутних, на локалном дијалекту поручио да ће победити на изборима. - Ја сам из Житорађе, односно Прокупља, желим… »

Вести дана »