Povezane vesti
Tara Simov u lošem stanju! Bivša zadrugarka očajna posle izbacivanja: Tresem se, kasno sam shvatila kakvo je stanje napolju
Kurir 13.03.2022
Tara Simov nakon diskvalifikacije iz rijalitija "Zadruga" zbog skandaloznog ponašanja i dalje ne može da dođe sebi. - I dalje se osećam loše, ne javljam se nikome na telefon, jer sam izbacila karticu. Odmaram po ceo dan, moram da se vidim sa… »
Tresem se, ne znam ko sam, pakao je! Tara Simov u lošem stanju nakon diskvalifikacije, jedna stvar joj je najveći šok
Mondo 13.03.2022
Bivša zadrugarka kaže da je neke stvari kasno shvatila. Bivša zadrugarka kaže da je neke stvari kasno shvatila. Tara Simov je pre nekoliko dana diskvalifikovana iz Zadruge zbog skandaloznog ponašanja, što je najviše pogodilo njenog bivšeg dečka… »
Vesti dana »
"Jasno je da postoje planovi da Tramp dođe u Srbiju": Ljiljana Smajlović o novom američkom predsedniku i našoj zemlji: "Ovo su stvari koje on voli kod nas"
Blic pre 2 satajoš 67 povezanih
„Sami sebe su upropastili poslednjih dana“: Vučić o odluci da ode u Baku na dan protesta u Beogradu
Danas pre 11 minutajoš 34 povezane
Sneg provejava i u Beogradu: Prve pahulje stigle u ovaj deo prestonice
Blic pre 18 minutajoš 35 povezanih
Đorđević: Današnji protest biće kraća šetnja, vraćamo fokus na odgovornost za tragediju
NIN pre 4 satijoš 23 povezane