Povezane vesti
Baka Prase slomljen nakon linča i pakla koji je preživeo, jutjuber prvi put javno obelodanio koliko zarađuje! (FOTO)
Vesti online 13.03.2022
Baka Prase se oglasio na društvenim mrežama i do detalja ispričao šta prolazi. – Ne znam gde da počnem… Prvo, hoću da vam kažem da mi nedostajete, pogotovo kontakt sa vama jer sam se isključio… Smatram da vam dugujem objašnjenje zašto me… »
Baka Prase otkrio kako je podneo raskid sa Anjom i koliko para je zaradio
Nova 13.03.2022
Jutjuber je ostao bez sponzora, ali i dalje dobija novac od pregleda. Nakon samoubistva jutjuberke Kristine Kike Đukić, njen kolega Baka Prase osuđivan je u delu javnosti, pa je čak bio i na informativnom razgovoru jer ju je navodno zlostavljao preko… »
Pukao sam zbog kike i anje! Baka Prase se prvi put oglasio nakon odlaska iz Srbije, otkrio da li se vraća i od čega živi
Mondo 13.03.2022
Prvi put se obratio fanovima nakon medijske ilegale. Prvi put se obratio fanovima nakon medijske ilegale. Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, već neko vreme je u medijskoj ilegali, nakon što je preminula mlada Kristina Kika Đukić, a sada… »
Vesti dana »
Nešto se žestoko kuva na Kosmetu! Oglasio se Dodik sa jasnim informacijama
Pravda pre 49 minutajoš 178 povezanih
Sneg u Zapadnoj Srbiji, pokrivač i do metar visine - apel vozačima na opreznu vožnju
RTS pre 3 satajoš 29 povezanih
Još jedno otvoreno pismo Slavici Đukić Dejanović: „Bavite se naručenim temama SNS-a, zaslužujete čistu jedinicu“
Nova pre 9 satijoš 25 povezanih
PSG osudio postupak direktora gimnazije Jovan Jovanović Zmaj u Novom Sadu
Novi magazin pre 8 satijoš 23 povezane