Повезане вести

Шкоро: Одустао сам од кандидатуре, видим да се многи радују

Шкоро: Одустао сам од кандидатуре, видим да се многи радују

Дневник 13.03.2022
БЕОГРАД: Новинар Срђан Шкоро одустао је од кандидатуре за председника Србије, а главни разлог за то је што није желео да буде, како каже, део договорене изборне представе у којој се унапред знају победници. Шкоро је за Тан‌југ… »
Шкоро одустао од кандидатуре за председника Србије: "Не желим да будем део представе у којој се унапред знају победници"

Шкоро одустао од кандидатуре за председника Србије: "Не желим да будем део представе у којој се унапред знају победници"

Еуроневс 13.03.2022
Новинар Срђан Шкоро одустао је од кандидатуре за председника Србије, а главни разлог за то је што није желео да буде, како каже, део "договорене изборне представе у којој се унапред знају победници". Шкоро је за Тањуг навео да… »
Шкоро: Одустао сам од кандидатуре, нисам имао новца за кампању

Шкоро: Одустао сам од кандидатуре, нисам имао новца за кампању

Данас 13.03.2022
Новинар Срђан Шкоро саопштио је данас да се није кандидовао за председника Србије јер није успео да сакупи довољно новца за кампању. „Политика у Србији је спорт за богате. Ја сам човек с Бироа за незапослене где ћу и остати и… »
Шкоро: Одустао сам од кандидатуре, Вучић коначно може да одахне

Шкоро: Одустао сам од кандидатуре, Вучић коначно може да одахне

Н1 Инфо 13.03.2022
Новинар Срђан Шкоро саопштио је да се није кандидовао за председника Србије јер није успео да сакупи довољно новца за кампању. Шкоро је агенцији Бета казао да није желео да пристане да буде део „комбинација и калкулација“ на… »
Срђан Шкоро одустао од кандидатуре за председника: Вучић коначно може да одахне

Срђан Шкоро одустао од кандидатуре за председника: Вучић коначно може да одахне

Нова 13.03.2022
Новинар Срђан Шкоро саопштио је да се није кандидовао за председника Србије јер није успео да сакупи довољно новца за кампању. Шкоро је агенцији Бета казао да није желео да пристане да буде део „комбинација и калкулација“ на… »

Вести дана »