Повезане вести
Миљана Кулић у инвалидским колицима стигла у БЕЛУ кућу! Са дечком Ненадом ће живети пред камерама! (ФОТО)
Свет & Скандал 13.03.2022
Контроверзна ријалити учесница Миљана Кулић одушевила је љубитеље специфичног смисла за хумор поновним учешћем у „Задрузи 5“ , али са у новом руху, са изабраником Ненадом Мацановићем, који је како тврди, гледа као мало воде на… »
Миљана Кулић са дечком Ненадом Мацановићем ушла у “Задругу” (ВИДЕО)
Вести онлине 13.03.2022
Ријалити звезда Миљана Кулић вратила се у Задругу 5. Кулићева се појавила у Шимановцима у инвалидским колицима. – Пала сам испред тржног центра, кад сам била са мамом и Ненадом да купим ствари. Угојила сам се после прележане… »
Миљана Кулић у инвалидским колицима ушла у "задругу": Поломила је ногу и следи јој операција: "Бићу у ријалитију јер је то…
Блиц 12.03.2022
Миљана Кулић недавно је поломила ногу, а то је није омело да вечерас поново уђе у ријалити "Задруга". На самом почетку Миљана Кулић је открила да је прошла кроз пакао због болова. - Да није било Ненада, мог дечка, ко зна шта би… »
Вести дана »
Мариника Тепић: ТОК је стиснуло „црвено дугме“, Вучић спроводио чистку у МУП-у да би спречио хапшење Селаковића и свих који воде до Малог и
Правда пре 27 минутајош 32 повезане
Вучић: Разговарао сам са Орбаном, нагласио је да ће Мађарска помоћи Србији
РТК пре 22 минутајош 40 повезаних
Временска прогноза за Србију: Облачно, хладно са суснежицом и снегом, први снег у Београду
Наслови.аи пре 37 минутајош 38 повезаних
ВАЖНА вест за пензионере: Децембарска пензија стиже са повишицом - ево и коликом
Телеграф пре 1 сатјош 19 повезаних