Povezane vesti
Miljana Kulić u invalidskim kolicima stigla u BELU kuću! Sa dečkom Nenadom će živeti pred kamerama! (FOTO)
Svet & Skandal 13.03.2022
Kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić oduševila je ljubitelje specifičnog smisla za humor ponovnim učešćem u „Zadruzi 5“ , ali sa u novom ruhu, sa izabranikom Nenadom Macanovićem, koji je kako tvrdi, gleda kao malo vode na dlanu. Naročito u ovom… »
Miljana Kulić sa dečkom Nenadom Macanovićem ušla u “Zadrugu” (VIDEO)
Vesti online 13.03.2022
Rijaliti zvezda Miljana Kulić vratila se u Zadrugu 5. Kulićeva se pojavila u Šimanovcima u invalidskim kolicima. – Pala sam ispred tržnog centra, kad sam bila sa mamom i Nenadom da kupim stvari. Ugojila sam se posle preležane korone. Pala sam kad sam… »
Miljana Kulić u invalidskim kolicima ušla u "zadrugu": Polomila je nogu i sledi joj operacija: "Biću u rijalitiju jer je to…
Blic 12.03.2022
Miljana Kulić nedavno je polomila nogu, a to je nije omelo da večeras ponovo uđe u rijaliti "Zadruga". Na samom početku Miljana Kulić je otkrila da je prošla kroz pakao zbog bolova. - Da nije bilo Nenada, mog dečka, ko zna šta bi bilo. Pala sam, vodili… »
Vesti dana »

Nakon Vučićevog poziva na dijalog: Akademska zajednica privođenja vidi kao pritisak
Serbian News Media pre 1 satjoš 83 povezane

Vučić zbog poziva da se Moskvi uvedu sankcije nije potpisao deklaraciju na samitu u Ukrajini
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih

Vučić o protestu ispred vlade: Neće dobiti novac oni koji ga nisu zaradili
Euronews pre 25 minutajoš 92 povezane

"I nas su pozvali na budnost" Ambasador Blagojević otkrio šta se dešavalo pre masakra u Gracu: Upozorenje stiglo i u Srbiju!
Dnevnik pre 1 satjoš 17 povezanih

NBS: Završeni razgovori s misijom MMF, makroekonomski rezultati Srbije i dalje snažni
NIN pre 5 satijoš 24 povezane