Povezane vesti
Anastasijin nastup, top izgled, ljubavni život: Ceca iznela privatnost: Nije baš da ode jedan, dođu 2, ali nikad nije dosadno!…
Kurir 13.03.2022
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je o svom privatnom životu. Ceca se u Premijeri osvrnula na prvi nastup ćerke Anastasije, a prvo otkrila tajnu svog dobrog izgleda. "Dobra energija i lepe stvari u životu, ja sam uvek bila pozitivna, sve to… »
„Do sada sam ja bila DIVA, u penziji ću da PECAM“: Ceca Ražnatović ogolila dušu o intimni i ljubavi!
Svet & Skandal 13.03.2022
Svetlana Ceca Ražnatović tokom protekle večeri bila je veoma uzbuđena kako zbog svog nastupa na „Music Week“ festivalu koji je održan na Kopaoniku, ali i prvog nastupa svoje naslednice Anastasije, koja se na bini poznatog kluba u Parizu popela nakon… »
"Do sada sam ja bila diva": Ceca o Anastasiji, muškarcima i novcu: "Mogu sebi sve da priuštim, u penziji ću da pecam" (video)…
Blic 13.03.2022
Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je nastupila na festivalu "Music Week" koji je održan na Kopaoniku, a nakon nastupa je sa osmehom govorila o brojnim aktuelnim temama. Ceca je napravila pravi spektakl na Kopaoniku, a kako je istakla, nije imala… »
Do sada sam ja bila diva! Ceca imala tremu zbog Anastasije, otkrila šta joj je rekla pred prvi nastup i kad će u penziju
Mondo 13.03.2022
Ceca Ražnatović nije bila s ćerkom u Parizu, ali je sve vreme pratila šta se dešava. Ceca Ražnatović nije bila s ćerkom u Parizu, ali je sve vreme pratila šta se dešava. Anastasija Ražnatović sinoć je održala prvi nastup u karijeri, u prepunom klubu u… »
VIDEO INTERVJU Ceca: Ceo svoj život sam opevala u svojim pesmama
Nova 13.03.2022
Posle odličnog nastupa na Music Week Festivalu, folk zvezda pričala nam je o novom albumu, ljubavima, ćerki Anastasiji, Marini Tucaković, pa čak i o penziji. Tokom vikenda je na Kopaoniku održan veliki Music Week Festival na kojem su, tokom prve dve… »
Sve mogu da priuštim, ne treba mi muškarac da me fascinira: Ceca iskreno o novcu, ljubavi i Anastasijinoj karijeri - "Imam…
Večernje novosti 13.03.2022
Foto: Ataimages Ceca je napravila pravi spektakl na Kopaoniku, a kako je istakla, nije imala tremu zbog svog konceta, već zbog svoje ćerke Anastasije Ražnatović, koja je sinoć imala svoj prvi nastup, i to u Parizu, piše " Blic". - Imala sam tremu zbog… »
Biljana Tipsarević đuska uz Cecu i narodnjake na Music Week-u (VIDEO)
Nova 13.03.2022
Monda kreatorka Biljana Tipsarević, supruga tenisera Janka Tipsarevića, sinoć je bila u ludom noćnom provodu na Kopaoniku, na Music Week-u, gde je đuskala uz narodnjake i velike hitove pevačice Svetlane Cece Ražnatović. Biljana je bila u društvu svoje… »
Pogledajte deo Cecinog zapaljivog nastupa na Music Week-u (VIDEO)
Nova 13.03.2022
Tokom vikenda je na Kopaoniku održan veliki Music Week Festival na kojem su, tokom prve dve večeri, nastupale regionalne zvezde Saša Matić i Svetlana Ražnatović Ceca. Saši Matiću je tokom prve večeri društvo pravio Nenad Cvijetić, a u subotu, druge… »
Vesti dana »
Mala matura za osmake počela danas polaganjem testa iz maternjeg jezika
Zoom UE pre 15 minutajoš 29 povezanih
uživo kriza na bliskom istoku Prve reakcije na sprazum od 14 tačaka, Ben Gvir: Izrael nije potpisnik
Euronews pre 5 minutajoš 50 povezanih
Nevreme u Srbiji: Prekidi struje, požari i oborena stabla širom zemlje
Beta pre 15 minutajoš 24 povezane
Holandija dva puta vodila, ali Japanci osvojili bod; "Petarda" Švedske protiv Tunisa
RTV pre 30 minutajoš 36 povezanih