Povezane vesti
Abazović: Uz ukrajinski smo narod, ali i uz narod Rusije…
Vesti online 13.03.2022
“Evropske integracije nemaju nikakvu alternativu i Crna Gora mora završiti domaće zadatke, a Evropska komisija će to znati da ceni”, kazao je potpredsednik crnogorske Vlade Dritan Abazović. On je bio jedan od učesnika Antalijskog diplomatskog… »
Abazović: Stojimo čvrsto uz naše EU i NATO partnere! Osuđujemo agresiju Rusije, ali i stojimo uz ruski narod
Pravda 13.03.2022
Spoljna politika Crne Gore predstavljena je najbolji moguć način i svima je jasno da mi stojimo čvrsto uz naše EU i NATO partnere, da osuđujemo agresiju Ruske Federacije na Ukrajinu, stajemo čvrsto uz teritorijalni integritet Ukrajine i uz… »
Abazović: Čvrsto smo uz EU i NATO, osuđujemo rusku agresiju
Dnevnik 13.03.2022
PODGORICA: Spoljna politika Crne Gore predstavljena je na najbolji moguć način i svima je jasno da mi stojimo čvrsto uz naše EU i NATO partnere, da osuđujemo agresiju Ruske Federacije na Ukrajinu, stajemo čvrsto uz teritorijalni integritet Ukrajine… »
Abazović: Osuđujemo agresiju na Ukrajinu, ali podržavamo ruski narod koji se suprotstavlja svojoj političkoj eliti
Euronews 13.03.2022
"Spoljna politika Crne Gore je predstavljena na najbolji mogući način i svima je jasno da mi stojimo čvrsto uz EU i NATO partnere i da osuđujemo agresiju Rusije na Ukrajinu. Evropske integracije nemaju nikakvu alternativu i Crna Gora mora završiti… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Ko ne skače, taj je ćaci“ – susret studenata u blokadi i studenata 2.0 kod Pionirskog parka: RTS bio blokiran 22 sata
Nova pre 2 satajoš 49 povezanih

'Za Beograd': Studenti iz Subotice, Čačka i Niša krenuli na višednevno pešačenje
BBC News pre 8 satijoš 9 povezanih

Bajern i Inter rutinski zakazali međusobni duel u četvrtfinalu
Sport klub pre 47 minutajoš 39 povezanih