Povezane vesti

Boško Obradović predao kandidaturu za predsednika Srbije

Boško Obradović predao kandidaturu za predsednika Srbije

Euronews 13.03.2022
Kandidat za predsednika Srbije ispred koalicije Dveri i POKS Boško Obradović pozvao je danas sve građane koji ne žele povratak na bivši režim da ga podrže jer je "dokazao da ima srce i hrabrost da se suprotstavi režimu". "Svi koji ne žele… »
Obradović predao kandidaturu za predsednika Srbije

Obradović predao kandidaturu za predsednika Srbije

Dnevnik 13.03.2022
BEOGRAD: Kandidat za predsednika Srbije ispred koalicije Dveri i POKS Boško Obradović pozvao je danas sve građane koji ne žele povratak na bivši režim da ga podrže jer je "dokazao da ima srce i hrabrost da se suprotstavi režimu". "Svi koji ne… »
Patriotski blok predao kandidaturu Boška Obradovića za predsednika Srbije

Danas 13.03.2022
Koalicija Srpskog pokreta Dveri i Pokreta obnove kraljevine Srbije Patriotski blok za obnovu kraljevine Srbije predala je danas Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) kandidaturu Boška Obradovića za predsednika Srbije. Kandidaturu za Obradovića podržalo… »

Beta video 13.03.2022
BEOGRAD - Koalicija Srpskog pokreta Dveri i Pokreta obnove kraljevine Srbije Patriotski blok za obnovu kraljevine Srbije predala je danas Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) kandidaturu Boška Obradovića za predsednika Srbije. (pokrivalice)… »
Obradović: Punih deset godina jedan sam od najaktivnijih boraca protiv ove korumpirane vlasti

Obradović: Punih deset godina jedan sam od najaktivnijih boraca protiv ove korumpirane vlasti

Beta video 13.03.2022
BEOGRAD - Lider Dveri je ispred RIK-a kazao da ispunjava kriterijume gradjana Srbije, jer nijednom nije bio na vlasti. ``Nisam bio na vlasti, nisam učestvovao u pljački i izdaji ovoga naroda i iza mene nema afera, a punih deset godina jedan sam od… »

Nova 13.03.2022
Koalicija Srpskog pokreta Dveri i Pokreta obnove kraljevine Srbije Patriotski blok za obnovu kraljevine Srbije predala je danas Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) kandidaturu Boška Obradovića za predsednika Srbije. Kandidaturu za Obradovića podržalo… »

N1 Info 13.03.2022
Koalicija Srpskog pokreta Dveri i Pokreta obnove kraljevine Srbije, Patriotski blok za obnovu kraljevine Srbije, predala je Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) kandidaturu Boška Obradovića za predsednika Srbije. Kandidaturu za Obradovića podržalo je… »

Vesti dana »