Повезане вести

Хаковани профили Констракте на друштвеним мрежама

Хаковани профили Констракте на друштвеним мрежама

РТС 13.03.2022
Званични налози Констракте на Фејсбуку и Инстаграму су недоступни. „Сви налози су хаковани и можда је тако боље, навикао сам бити сам", рекла је Констракта у видео-објави на налогу бенда „Земља грува" на Тик-току. „Пробаћемо да… »
Констракта: Сви налози су хаковани, уметница је невидљива

Констракта: Сви налози су хаковани, уметница је невидљива

Н1 Инфо 13.03.2022
Констракта је објавила на инстаграм налогу групе Земља грува да су јој сви налози хаковани. „Сви налози су хаковани и можда је и тако боље, ‘навикао сам бити сам’. Пробаћемо да вратимо налоге, уз помоћ стручњака, а ако то не… »
Констракта на мети хакера: Угасили су ми све профиле на друштвеним мрежама

Констракта на мети хакера: Угасили су ми све профиле на друштвеним мрежама

Нова 13.03.2022
Овогодишња представница Србије на Евровизији, Констракта, нашла се у непријатној ситуацији када су јој хаковани профили на друштвеним мрежама. Констракта се тим поводом обратила видео снимком, који је поделила на Инстаграм… »
Констракта доживела непријатност: Огласила се јавно и обратила свима - "Ако и то не успемо, идемо испочетка" (видео)

Констракта доживела непријатност: Огласила се јавно и обратила свима - "Ако и то не успемо, идемо испочетка" (видео)

Мондо 13.03.2022
Уметници угашени сви профили на мрежама. Уметници угашени сви профили на мрежама. Овогодишња представница Србије на Евровизији, Ана Ђурић уметничког имена Констракта, која је данима главна тема свих медија у региону, обратила се… »
Неко је желео да јој напакости: Констракти хаковани сви налози на друштвеним мрежама! Уметница се обратила и поручила ово…

Неко је желео да јој напакости: Констракти хаковани сви налози на друштвеним мрежама! Уметница се обратила и поручила ово…

Курир 13.03.2022
Прошло је недељу дана откако смо добили представника који ће се такмичити на Евровизији у Торину. Убедљиву победу однела је Ана Ђурић Констракта, са песмом "Ин цорпоре само". О Констракти се и даље пише, а изгледа да њен… »

Вести дана »