Povezane vesti
Boško Obradović: Kandidaturu posvećujem mladima
Blic 13.03.2022
"Na predaju predsedničke kandidature došao sam u društvu sa mladim ljudima koji predstavljaju budućnost ovog društva i države. Njima će biti posvećana moja kampanja i buduća predsednička funkcija: kako da zaustavimo odlazak mladih iz Srbije i kako da u… »
Boško Obradović: Kandidaturu posvećujem mladima (video)
Pravda 13.03.2022
- Na predaju predsedničke kandidature došao sam u društvu sa mladim ljudima koji predstavljaju budućnost ovog društva i države. Njima će biti posvećana moja kampanja i buduća predsednička funkcija: kako da zaustavimo odlazak mladih iz Srbije i kako da u… »
Obradović: Nikada neću uvesti sankcije Rusiji niti ću se zalagati za ulazak Srbije u NATO
Beta video 13.03.2022
BEOGRAD - Lider Dveri Boško Obradović je naglasio da se zalaže za porodične i tradicionalne vrednosti. ``Boriću se da Kosovo i Metohija ostane u sastavu Srbije, za Republiku Srpsku, Srbe u Crnoj Gori i sve Srbe u regionu``, dodao je on. Obradović je… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 9. decembra 2025: magla ujutru, pretežno sunčano tokom dana
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 16 povezanih
Uzbuna u Japanu, izdato zvanično upozorenje na megazemljotres! Hitno se oglasila japanska meteorološka agencija!
Kurir pre 15 minutajoš 16 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 29 povezanih
Litvanija proglasila vanredno stanje zbog balona iz Belorusije
Vesti online pre 1 satjoš 15 povezanih