Povezane vesti
Boško Obradović: Kandidaturu posvećujem mladima
Blic 13.03.2022
"Na predaju predsedničke kandidature došao sam u društvu sa mladim ljudima koji predstavljaju budućnost ovog društva i države. Njima će biti posvećana moja kampanja i buduća predsednička funkcija: kako da zaustavimo odlazak mladih iz Srbije i… »
Boško Obradović: Kandidaturu posvećujem mladima (video)
Pravda 13.03.2022
- Na predaju predsedničke kandidature došao sam u društvu sa mladim ljudima koji predstavljaju budućnost ovog društva i države. Njima će biti posvećana moja kampanja i buduća predsednička funkcija: kako da zaustavimo odlazak mladih iz Srbije i… »
Obradović: Nikada neću uvesti sankcije Rusiji niti ću se zalagati za ulazak Srbije u NATO
Beta video 13.03.2022
BEOGRAD - Lider Dveri Boško Obradović je naglasio da se zalaže za porodične i tradicionalne vrednosti. ``Boriću se da Kosovo i Metohija ostane u sastavu Srbije, za Republiku Srpsku, Srbe u Crnoj Gori i sve Srbe u regionu``, dodao je on. Obradović je… »
Vesti dana »
Studenti u Nišu upali na javnu raspravu koju drži ministarka prosvete
Beta pre 49 minutajoš 21 povezana
OTKRIVAMO Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti: Ko je doneo odluku da se stari objekti koriste?
Forbes pre 5 satijoš 6 povezanih
Palo autobusko stajalište sa nadstrešnicom u Novom Sadu: Ekspresno uklonjeni ostaci (FOTO)
Danas pre 55 minutajoš 4 povezane
Više javno tužilaštvo: Identifikovani osumnjičeni za napad ispred FDU
Euronews pre 2 satajoš 13 povezanih