Povezane vesti
Boško Obradović: Kandidaturu posvećujem mladima
Blic 13.03.2022
"Na predaju predsedničke kandidature došao sam u društvu sa mladim ljudima koji predstavljaju budućnost ovog društva i države. Njima će biti posvećana moja kampanja i buduća predsednička funkcija: kako da zaustavimo odlazak mladih iz Srbije i… »
Boško Obradović: Kandidaturu posvećujem mladima (video)
Pravda 13.03.2022
- Na predaju predsedničke kandidature došao sam u društvu sa mladim ljudima koji predstavljaju budućnost ovog društva i države. Njima će biti posvećana moja kampanja i buduća predsednička funkcija: kako da zaustavimo odlazak mladih iz Srbije i… »
Obradović: Nikada neću uvesti sankcije Rusiji niti ću se zalagati za ulazak Srbije u NATO
Beta video 13.03.2022
BEOGRAD - Lider Dveri Boško Obradović je naglasio da se zalaže za porodične i tradicionalne vrednosti. ``Boriću se da Kosovo i Metohija ostane u sastavu Srbije, za Republiku Srpsku, Srbe u Crnoj Gori i sve Srbe u regionu``, dodao je on. Obradović je… »
Vesti dana »
"Neko bitan je bio u tom: Avionu!" Mreže gore zbog teorija zavere o sudaru u Vašingtonu, pominje se i atentat: "Pogledajte snimak, nešto smrdi!"
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe da stučno procene koliko su zahtevi studenata ispunjeni
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
"Ovo nije šala": Tramp odlučan da prisvoji Grenland: To je naš nacionalni interes, mora se rešiti što pre
Blic pre 2 satajoš 1 povezana