Povezane vesti
Boško Obradović: Kandidaturu posvećujem mladima
Blic 13.03.2022
"Na predaju predsedničke kandidature došao sam u društvu sa mladim ljudima koji predstavljaju budućnost ovog društva i države. Njima će biti posvećana moja kampanja i buduća predsednička funkcija: kako da zaustavimo odlazak mladih iz Srbije i kako da u… »
Boško Obradović: Kandidaturu posvećujem mladima (video)
Pravda 13.03.2022
- Na predaju predsedničke kandidature došao sam u društvu sa mladim ljudima koji predstavljaju budućnost ovog društva i države. Njima će biti posvećana moja kampanja i buduća predsednička funkcija: kako da zaustavimo odlazak mladih iz Srbije i kako da u… »
Obradović: Nikada neću uvesti sankcije Rusiji niti ću se zalagati za ulazak Srbije u NATO
Beta video 13.03.2022
BEOGRAD - Lider Dveri Boško Obradović je naglasio da se zalaže za porodične i tradicionalne vrednosti. ``Boriću se da Kosovo i Metohija ostane u sastavu Srbije, za Republiku Srpsku, Srbe u Crnoj Gori i sve Srbe u regionu``, dodao je on. Obradović je… »
Vesti dana »

Studenti Filozofskog fakulteta u Novom Sadu ušli u zgradu kroz prozor, dekan pozvao policiju: Demonstranti napali pripadnike Intervente (foto/video)
Blic pre 8 minutajoš 24 povezane

(Video) Veliki požar kod Novog Sada: Crni gusti dim vidi se kilometrima daleko: "Čuju se detonacije"
Blic pre 8 minutajoš 35 povezanih

Guranje demonstranata i policije ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu
RTS pre 8 minutajoš 58 povezanih

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 9 satijoš 32 povezane

UŽIVO: Zvezda bez šanse za pola sata, Pafos opasniji na startu
Sport klub pre 8 minutajoš 21 povezana