Povezane vesti
Dragana Mićalović se rasplakala u emisiji: Otkrila koji deo života je izgubila
Nova 13.03.2022
Glumica Dragana Mićalović pustila je suzu u jednoj emisiji kada je videla ko se uključio u program. Dragana je pokazala svoju emotivnu stranu kada se u emisiju uključila njena koleginica sa fakulteta Tamara Milačić, koja je otkrila kakva je Mićalovićeva… »
Dragana Mićalović se rasplakala u emisiji: Bog je zapisao da je trebalo da čekam deset godina na to, ali drago mi je
Mondo 13.03.2022
Glumica u jednom momentu tokom gostovanja nije mogla da se suzdrži. Glumica u jednom momentu tokom gostovanja nije mogla da se suzdrži. Glumica Dragana Mićalović bila je preemotivna tokom gostovanja u emisiji, kada se u program uključila njena koleginica… »
Dragana Mićalović se rasplakala u emisiji: "Bog je zapisao da je trebalo da čekam 10 godina, ali to je moja sudbina i drago mi…
Blic 13.03.2022
Dragana Mićalović gostovala je na K1 televiziji u emisiji „Prvi red“ i pustila je suzu kada se u program uključila njena koleginica sa fakulteta Tamara Milačić, koja je otkrila kakva je Dragana u roli studentkinje – ulozi na koju je čekala deset godina… »
Vesti dana »

Kragujevac pod vrelim talasom: Rekordi se ponovo približavaju, ali osveženje stiže već za vikend
iKragujevac pre 17 minutajoš 32 povezane

Fudbaleri Novog Pazara dočekali prvi evropski meč, incidenti sa poljskim navijačima
BBC News pre 57 minutajoš 28 povezanih

Urušavanje krova škole u Indiji usmrtilo četvoro dece, 17 povređeno
Insajder pre 1 satjoš 10 povezanih