Povezane vesti
Dačić: Naša politika je jasna, mi smo rušili NATO
N1 Info 13.03.2022
Nosilac izborne liste koalicije oko Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić ponovio je danas da se protivi ulasku Srbije u NATO savez. „Naša politika je jasna, mi smo rušili NATO. Na našoj listi se nalazi Zoltan Dani koji je oborio ‘nevidljivi’… »
Dačić: Naša politika je jasna, mi smo protiv ulaska u NATO
Dnevnik 13.03.2022
IVANjICA: Predsednik SPS i nosilac liste Ivica Dačić održao je skup u Ivanjici i ponovio stav da je protiv ulaska u NATO, saopštila je Socijalistička partija Srbije. Naša politika je jasna, mi smo rušili NATO. Na našoj listi se nalazi Zoltan Nadi koji je… »
Dačić: Naša politika je jasna, mi smo rušili NATO
Nova 13.03.2022
Nosilac izborne liste koalicije oko Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić ponovio je danas da se protivi ulasku Srbije u NATO savez. „Naša politika je jasna, mi smo rušili NATO. Na našoj listi se nalazi Zoltan Dani koji je oborio ‘nevidljivi’… »
Vesti dana »
Kanada sve bliže Evropi: Fon der Lajen iznenadila velikom najavom da bi EU mogla da dobije prvu pridruženu članica EU
Nova pre 9 minutajoš 31 povezana
Koalicija Narodna Srbija predala listu, pa je povukla zbog podrške studentima
NIN pre 34 minutajoš 34 povezane
Temperature ponovo idu preko 30 stepeni, a onda sledi veliki preokret: RHMZ objavio prognozu
NIN pre 1 satjoš 23 povezane
(Uživo) Presuda Hašimu Tačiju i liderima OVK, sudija iznosi zaključke panela: "Nisu dokazani zločini protiv čovečnosti"
Mondo pre 9 minutajoš 41 povezana
Amerikanci priznali: Vojne baze su razorene; "Samo gledamo kako ih Iranci uništavaju" VIDEO
B92 pre 1 satjoš 19 povezanih