Povezane vesti
Dačić: Naša politika je jasna, mi smo rušili NATO
N1 Info 13.03.2022
Nosilac izborne liste koalicije oko Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić ponovio je danas da se protivi ulasku Srbije u NATO savez. „Naša politika je jasna, mi smo rušili NATO. Na našoj listi se nalazi Zoltan Dani koji je oborio ‘nevidljivi’… »
Dačić: Naša politika je jasna, mi smo protiv ulaska u NATO
Dnevnik 13.03.2022
IVANjICA: Predsednik SPS i nosilac liste Ivica Dačić održao je skup u Ivanjici i ponovio stav da je protiv ulaska u NATO, saopštila je Socijalistička partija Srbije. Naša politika je jasna, mi smo rušili NATO. Na našoj listi se nalazi Zoltan Nadi koji je… »
Dačić: Naša politika je jasna, mi smo rušili NATO
Nova 13.03.2022
Nosilac izborne liste koalicije oko Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić ponovio je danas da se protivi ulasku Srbije u NATO savez. „Naša politika je jasna, mi smo rušili NATO. Na našoj listi se nalazi Zoltan Dani koji je oborio ‘nevidljivi’… »
Vesti dana »
CIA, helikopteri i potraga u planinama: Kako je američki oficir izvučen iz Irana
BBC News pre 2 satajoš 53 povezane
Srđan Blagojević posle remija Partizana protiv Čukaričkog, spomenuo jednu stvar: "Moramo se..."
Telegraf pre 32 minutajoš 50 povezanih
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 11 satijoš 21 povezana
Vremenska prognoza Srbije: Najtopliji ponedeljak u godini, zatim značajan pad temperatura
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 31 povezana
OIK Majdanpek: SNS osvojio 63,26 odsto glasova, u skupštinu ušle još dve liste
Insajder pre 2 satajoš 11 povezanih