Povezane vesti

Bilo je silovanja i batina pred mojim očima! Aleks o odrastanju bez oca - Rekao je da nam je dovoljno 100 € za život!

Bilo je silovanja i batina pred mojim očima! Aleks o odrastanju bez oca - Rekao je da nam je dovoljno 100 € za život!

Mondo 13.03.2022
Učesnica Zadruge Aleksandra Nikolić otvorila je dušu i progovorila o svom detinjstvu. Učesnica Zadruge Aleksandra Nikolić otvorila je dušu i progovorila o svom detinjstvu. Aleksandru Nikolić svi znaju kao provokativnu takmičarku sa burnom… »
Nikolićeva ogolila dušu kroz suze: Silovanje majke dešavalo se na moje oči, upoznala sam oca sa 11, znala sam mu samo…

Nikolićeva ogolila dušu kroz suze: Silovanje majke dešavalo se na moje oči, upoznala sam oca sa 11, znala sam mu samo…

Kurir 13.03.2022
Aleksandru Aleks Nikolić, aktuelnu učesnicu rijaliti programa "Zadruga", svi znaju kao provokativnu takmičarku sa burnom prošlošću, a sada i kao devojku Dejana Dragojevića. Nikolićeva je u "Premijeri" otvorila dušu o privatnom životu i… »
Aleks Nikolić iskreno o vezi sa Dejanom: Nikad nisam imala takvog muškarca! Baš me briga šta kaže mama! Onda načela…

Aleks Nikolić iskreno o vezi sa Dejanom: Nikad nisam imala takvog muškarca! Baš me briga šta kaže mama! Onda načela…

Kurir 13.03.2022
Aleksandra Nikolić u velikoj ispovesti otkrila je kakav joj je odnos sa Dejanom Dragojevićem. Nikolićeva je priznala da je sve krenulo od druženja, pa u Premijeri otkrila kako se oseća u vezi. - Znaš kako, krenuli smo da se družimo, počeli smo da… »

Vesti dana »