Povezane vesti
Biljana Stojković predala kandidaturu za predsedničke izbore
Srbija danas 13.03.2022
Kandidatkinja koalicije "Moramo" poručila da kreće u političku borbu. Kandidatkinja koalicije Moramo za predsednicu Srbije Biljana Stojković predala je Republičkoj izbornoj komisiji kandidaturu. - Hvala vam svima na poverenju, velika mi čast što smo… »
Biljana Stojković: Buđenje sada ne može da se zaustavi
Glas Šumadije 13.03.2022
HVALA vam svima na poverenju, velika mi je čast što smo uprkos svemu, i na pošten način, pun ljubaznosti, iskrenosti i uverenja sakupili potpise koje ćemo danas predati. Svaki vaš potpis je bio korak bliže ka zemlji u kojoj je lepo živeti, napisala je na… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Policija pendreči građane ispred SNS prostorija u Kraljevu: Žandarmerija prskala građane biber sprejom ispred SNS-a u Novom Sadu, zborovi posetili zgrade Suzane Vasiljević i Vesića
Nova pre 29 minutajoš 82 povezane

Tenzična noć širom Srbije: Policija koristila biber sprej, građani obišli adrese funkcionera
Nedeljnik pre 30 minutajoš 35 povezanih

Milojević posle Linkolna "ćutljiv": "Opet me pitate, a znate, to nije za mene... Radonjić je specifičan momak"
Telegraf pre 24 satajoš 55 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 1 satjoš 50 povezanih

Napeto u Novom Pazaru: Muškarci sa kapuljačama izbacili studente, građani i kordon ispred fakulteta
NIN pre 10 satijoš 48 povezanih