Povezane vesti
Zaradila sam 5.000 evra, ali i dobila batine! Aleksandra o klubovima u kojima je radila kao hostesa - Bila sam sva modra
Mondo 13.03.2022
Učesnica Zadruge Aleksandra Nikolić je u svojoj ispovesti progovorila o danima kad je radila kao hostesa u Turskoj, ali i fizičkom zlostavljanju koje je doživela. Učesnica Zadruge Aleksandra Nikolić je u svojoj ispovesti progovorila o danima kad je… »
"Radila sam na crno, gosti su birali devojke! Jedan me je pretukao" Aleks iznela sve u javnost: "Nisam mogla da živim od…
Blic 13.03.2022
Učesnica "Zadruge" Aleksandra Nikolić je u svojoj ispovesti progovorila o danima kad je radila kao hostesa u Turskoj, ali i fizičkom zlostavljanju koje je doživela. - Radila sam u Istanbulu u Turskoj kao hostesa. Kada gost dođe on bira devojku koja će da… »
Vesti dana »

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci i dalje najopterećeniji sa višesatnim čekanjima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 25 povezanih

"Jesen stiže huljo moja": Veliki protest u Sremskoj Mitrovici, na istom mestu na kom je Vučić najavio knjigu
N1 Info pre 11 minutajoš 11 povezanih

Lavrov: Da je Tramp bio na čelu SAD 2014 - nikakav prevrat u Ukrajini ne bi bio moguć
Sputnik pre 3 satajoš 25 povezanih

Računica: Kako da uzmete kredit po novoj meri i uštedite 2.130 evra? Sve o potrošačkim kreditima
Blic pre 3 satajoš 16 povezanih