Povezane vesti
Zaradila sam 5.000 evra, ali i dobila batine! Aleksandra o klubovima u kojima je radila kao hostesa - Bila sam sva modra
Mondo 13.03.2022
Učesnica Zadruge Aleksandra Nikolić je u svojoj ispovesti progovorila o danima kad je radila kao hostesa u Turskoj, ali i fizičkom zlostavljanju koje je doživela. Učesnica Zadruge Aleksandra Nikolić je u svojoj ispovesti progovorila o danima kad je… »
"Radila sam na crno, gosti su birali devojke! Jedan me je pretukao" Aleks iznela sve u javnost: "Nisam mogla da živim od…
Blic 13.03.2022
Učesnica "Zadruge" Aleksandra Nikolić je u svojoj ispovesti progovorila o danima kad je radila kao hostesa u Turskoj, ali i fizičkom zlostavljanju koje je doživela. - Radila sam u Istanbulu u Turskoj kao hostesa. Kada gost dođe on bira devojku koja će da… »
Vesti dana »
Priveden dosadašnji šef beogradske policije zbog nestanka muškarca
BBC News pre 1 satjoš 127 povezanih
Monarhisti traže ostavke Dačića i Vasiljevića posle hapšenja načelnika beogradske policije
Beta pre 34 minutajoš 30 povezanih
Cene goriva u Srbiji ostaju nepromenjene do 22. maja, uredba o cenama produžena do avgusta
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih
Tramp na povratku iz Kine: Prva rečenice iranskog predloga bila je neprihvatljiva, ostalo nisam ni čitao
RTV pre 29 minutajoš 64 povezane