Povezane vesti
Zaradila sam 5.000 evra, ali i dobila batine! Aleksandra o klubovima u kojima je radila kao hostesa - Bila sam sva modra
Mondo 13.03.2022
Učesnica Zadruge Aleksandra Nikolić je u svojoj ispovesti progovorila o danima kad je radila kao hostesa u Turskoj, ali i fizičkom zlostavljanju koje je doživela. Učesnica Zadruge Aleksandra Nikolić je u svojoj ispovesti progovorila o danima kad je… »
"Radila sam na crno, gosti su birali devojke! Jedan me je pretukao" Aleks iznela sve u javnost: "Nisam mogla da živim od…
Blic 13.03.2022
Učesnica "Zadruge" Aleksandra Nikolić je u svojoj ispovesti progovorila o danima kad je radila kao hostesa u Turskoj, ali i fizičkom zlostavljanju koje je doživela. - Radila sam u Istanbulu u Turskoj kao hostesa. Kada gost dođe on bira devojku koja će da… »
Vesti dana »

Evrobasket: Bleda Srbija ide kući, Markanen i Finska servirali poraz koji će 'Orlovi' dugo pamtiti
BBC News pre 43 minutajoš 30 povezanih

"Verujte na reč, svašta smo prošli u poslednja 3 dana": Na šta je mislio Aleksa posle šok eliminacije Srbije?
Mondo pre 37 minutajoš 73 povezane

Nikola Jović skrhan: „Videlo se da nismo bili spremni!“ pešićeve prve reči nakon poraza: „Utakmice se dobijaju na kvalitet i znanje!“
Hot sport pre 7 minutajoš 32 povezane

Održana Prajd šetnja u Beogradu: Okupljeni pozvali da se usvoji Zakon o istopolnim zajednicama
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane