Povezane vesti
INTERVJU Zdravko Ponoš: Vučić je kukavica, ne verujem da će sa mnom na duel
Nova 14.03.2022
Ja sam uvek raspoložen da razgovaram s Aleksandrom Vučićem gde god hoće. Može i ispred seoskog doma, zadruge, uz pivo… Može i na RTS-u. Neka bira gde hoće, kaže u intervjuu za Nova.rs predsednički kandidat Ujedinjene Srbije, general Zdravko Ponoš. Govori… »
Ponoš: Vučić je kukavica, ne verujem da će smeti sa mnom na duel
Novi magazin 14.03.2022
Predsednički kandidat Ujedinjene Srbije Zdravko Ponoš izjavio je da ne veruje da će predsednik države Aleksandar Vučić pristati da izađe sa njim na duel jer se do sad "pokazalo da je kukavica". "Ja sam uvek raspložen da razgovaramo sa njim gde god hoće… »
Ponoš: Vučić je kukavica, ne verujem da će smeti sa mnom na duel
Radio sto plus 14.03.2022
„Ja sam uvek raspložen da razgovaramo sa njim gde god hoće. Može i isped seoskog doma, zadruge, uz pivo. Može i na Radio-televiziji Srbije (RTS). Neka bira gde hoće“, rekao je Ponoš za list Nova. Govoreći o kampanji Ujedinjene Srbije, naveo je da se… »
Vesti dana »
Fon der Lajen: Srbija zna koje reforme mora da sprovede - pravosuđe, REM, izbori, spoljna politika
Beta pre 19 minutajoš 49 povezanih
Putin: Ne vidim svrhu sastanka sa Zelenskim, pismo sadrži nepristojne elemente
Telegraf pre 13 minutajoš 31 povezana
Cene goriva u Srbiji bez promene u narednih sedam dana
Serbian News Media pre 4 satijoš 30 povezanih
"Pričala je protiv Srbije, nazivala nas 'malim Rusima'", Vučić o predstavnici Prištine tokom razgovora o KiM na Samitu EU - Zapadni Balkan u Tivtu: "Znate već taj jezik..."
Blic pre 9 minutajoš 122 povezane
Patrijarh Porfirije uputio poziv svim vernicima: Sledi svečani ispraćaj pojasa Presvete Bogorodice iz Hrama
Mondo pre 1 satjoš 50 povezanih