Повезане вести
ИНТЕРВЈУ Здравко Понош: Вучић је кукавица, не верујем да ће са мном на дуел
Нова 14.03.2022
Ја сам увек расположен да разговарам с Александром Вучићем где год хоће. Може и испред сеоског дома, задруге, уз пиво… Може и на РТС-у. Нека бира где хоће, каже у интервјуу за Нова.рс председнички кандидат Уједињене Србије… »
Понош: Вучић је кукавица, не верујем да ће смети са мном на дуел
Нови магазин 14.03.2022
Председнички кандидат Уједињене Србије Здравко Понош изјавио је да не верује да ће председник државе Александар Вучић пристати да изађе са њим на дуел јер се до сад "показало да је кукавица". "Ја сам увек распложен да… »
Понош: Вучић је кукавица, не верујем да ће смети са мном на дуел
Радио сто плус 14.03.2022
„Ја сам увек распложен да разговарамо са њим где год хоће. Може и испед сеоског дома, задруге, уз пиво. Може и на Радио-телевизији Србије (РТС). Нека бира где хоће“, рекао је Понош за лист Нова. Говорећи о кампањи Уједињене… »
Вести дана »
"Зеленски није ни прочитао предлог" Трамп каже да је "мало разочаран" у украјинског председника и признаје да мировни план "одговара Русији" (фото)
Курир пре 31 минутајош 24 повезане
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4 сата: Ево какав је поступак и шта је све потребно
Нова пре 51 минутајош 22 повезане
Сукоби на граници између Тајланда и Камбоџе, један тајландски војник погинуо, четири рањена
Бета пре 16 минутајош 19 повезаних
Јокић и Мареј пишу историју: Нагетси срушили рекорд у Шарлоту, Никола престигао Џордана!
Хот спорт пре 41 минутајош 19 повезаних
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Нови магазин пре 1 сатјош 13 повезаних