Povezane vesti
Istinska smo opozicija SNS: Dobrica Veselinović, koalicija "Moramo"
Večernje novosti 14.03.2022
Foto M. Anđela Znaju nas sa protesta i iz zajedničkih akcija i podržavaju nas da tu borbu za dobar grad prenesemo i u beogradske institucije, kao i da smo mi jedina opcija na ovim izborima koja predstavlja iskrenu i istinsku opoziciju višedecenijskom… »
Veselinović: Mi smo istinska opozicija višedecenijskom statusu kvo koji živimo
Nova 14.03.2022
Kandidat koalicije Moramo za gradonačelnika Beograda Dobrica Veselinović rekao je da su predstavnici te izborne liste nova politička snaga koju su gradjani i gradjanke Beograda prepoznali kao ljude kojima je zaista stalo do problema sa kojima se susreću… »
Danas 14.03.2022
Kandidat koalicije Moramo za gradonačelnika Beograda Dobrica Veselinović rekao je da su predstavnici te izborne liste nova politička snaga koju su građani i građanke Beograda prepoznali kao ljude kojima je zaista stalo do problema sa kojima se susreću i… »
Veselinović: Jedina smo istinska opozicija višedecenijskom statusu kvo
N1 Info 14.03.2022
Kandidat koalicije Moramo za gradonačelnika Beograda Dobrica Veselinović rekao je da su predstavnici te izborne liste nova politička snaga koju su građani i građanke Beograda prepoznali kao ljude kojima je zaista stalo do problema sa kojima se susreću i… »
Radio sto plus 14.03.2022
„Znaju nas sa protesta i iz zajedničkih akcija i podržavaju nas da tu borbu za dobar grad prenesemo i u beogradske institucije, kao i da smo mi jedina opcija na ovim izborima koja predstavlja iskrenu i istinsku opoziciju višedecenijskom statusu kvo koji… »
Vesti dana »

(Video) Crnoj Gori preti: Eksplozija?! Požar stigao do omiljene plaže, a turisti su uradili ovo: U toku hitna evakuacija, dignuti helikopteri, bukti i u Podgorici
Blic pre 8 minutajoš 28 povezanih

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature, upozorenja i rizik od požara do 17. avgusta
RTV Novi Pazar pre 54 minutajoš 59 povezanih

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 45 povezanih

U drugom kvartalu ove godine smanjena vrednost građevinskih radova u Srbiji
Danas pre 2 satajoš 23 povezane