Повезане вести

Истинска смо опозиција СНС: Добрица Веселиновић, коалиција "Морамо"

Истинска смо опозиција СНС: Добрица Веселиновић, коалиција "Морамо"

Вечерње новости 14.03.2022
Фото М. Анђела Знају нас са протеста и из заједничких акција и подржавају нас да ту борбу за добар град пренесемо и у београдске институције, као и да смо ми једина опција на овим изборима која представља искрену и истинску… »
Веселиновић: Ми смо истинска опозиција вишедеценијском статусу кво који живимо

Нова 14.03.2022
Кандидат коалиције Морамо за градоначелника Београда Добрица Веселиновић рекао је да су представници те изборне листе нова политичка снага коју су градјани и градјанке Београда препознали као људе којима је заиста стало до… »

Данас 14.03.2022
Кандидат коалиције Морамо за градоначелника Београда Добрица Веселиновић рекао је да су представници те изборне листе нова политичка снага коју су грађани и грађанке Београда препознали као људе којима је заиста стало до… »
Веселиновић: Једина смо истинска опозиција вишедеценијском статусу кво

Веселиновић: Једина смо истинска опозиција вишедеценијском статусу кво

Н1 Инфо 14.03.2022
Кандидат коалиције Морамо за градоначелника Београда Добрица Веселиновић рекао је да су представници те изборне листе нова политичка снага коју су грађани и грађанке Београда препознали као људе којима је заиста стало до… »

Радио сто плус 14.03.2022
„Знају нас са протеста и из заједничких акција и подржавају нас да ту борбу за добар град пренесемо и у београдске институције, као и да смо ми једина опција на овим изборима која представља искрену и истинску опозицију… »

Вести дана »