Povezane vesti
Istinska smo opozicija SNS: Dobrica Veselinović, koalicija "Moramo"
Večernje novosti 14.03.2022
Foto M. Anđela Znaju nas sa protesta i iz zajedničkih akcija i podržavaju nas da tu borbu za dobar grad prenesemo i u beogradske institucije, kao i da smo mi jedina opcija na ovim izborima koja predstavlja iskrenu i istinsku opoziciju višedecenijskom… »
Veselinović: Mi smo istinska opozicija višedecenijskom statusu kvo koji živimo
Nova 14.03.2022
Kandidat koalicije Moramo za gradonačelnika Beograda Dobrica Veselinović rekao je da su predstavnici te izborne liste nova politička snaga koju su gradjani i gradjanke Beograda prepoznali kao ljude kojima je zaista stalo do problema sa kojima se susreću… »
Danas 14.03.2022
Kandidat koalicije Moramo za gradonačelnika Beograda Dobrica Veselinović rekao je da su predstavnici te izborne liste nova politička snaga koju su građani i građanke Beograda prepoznali kao ljude kojima je zaista stalo do problema sa kojima se susreću i… »
Veselinović: Jedina smo istinska opozicija višedecenijskom statusu kvo
N1 Info 14.03.2022
Kandidat koalicije Moramo za gradonačelnika Beograda Dobrica Veselinović rekao je da su predstavnici te izborne liste nova politička snaga koju su građani i građanke Beograda prepoznali kao ljude kojima je zaista stalo do problema sa kojima se susreću i… »
Radio sto plus 14.03.2022
„Znaju nas sa protesta i iz zajedničkih akcija i podržavaju nas da tu borbu za dobar grad prenesemo i u beogradske institucije, kao i da smo mi jedina opcija na ovim izborima koja predstavlja iskrenu i istinsku opoziciju višedecenijskom statusu kvo koji… »
Vesti dana »
Tramp odložio ultimatum Iranu "za utorak u 20 časova po vašingtonskom"
N1 Info pre 1 satjoš 56 povezanih
Vremenska prognoza Srbije: Najtopliji ponedeljak u godini, zatim značajan pad temperatura
Naslovi.ai pre 1 satjoš 31 povezana
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 12 satijoš 21 povezana
Koalicija oko SNS osvojila 63,26 odsto glasova u Majdanpeku, u skupštinu ušle još dve liste
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 12 povezanih
Monfisova labudova pesma: Šoumenu se ne oprašta od Monte Karla
Sport klub pre 4 satijoš 19 povezanih