Povezane vesti
Fila: Kao gradonačelnik biću najbolja zaštita običnih ljudi, tome sam posvetio svoj život
Danas 14.03.2022
Kandidat Socijalističke partije Srbije za gradonačelnika Beograda Toma Fila izjavio je da kao veliku prednost u odnosu na druge kandidate vidi svoje iskustvo i znanje da rukovodi timskim radom. „Uvek sam uvažavao svoje suparnike u profesiji, tako i danas… »
Fila: Izgradio sam ugled braneći optužene u Hagu
N1 Info 14.03.2022
Kandidat Socijalističke partije Srbije za gradonačelnika Beograda Toma Fila izjavio je da kao veliku prednost u odnosu na druge kandidate vidi svoje iskustvo i znanje da rukovodi timskim radom. „Uvek sam uvažavao svoje suparnike u profesiji, tako i danas… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju: sunčano i toplo do utorka, zatim zahlađenje i kiša
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 23 povezane

Studenti Novog Sada na ulicama: Protest zbog narušavanja autonomije Univerziteta
Serbian News Media pre 1 satjoš 12 povezanih

"Ako bilo koje trupe kroče tamo, biće legitimna meta" Putin zapretio zbog odluke 26 zemalja o Ukrajini, Zelenskog opet zove u "herojsku Moskvu" (foto)
Kurir pre 12 minutajoš 18 povezanih

Rektor Đokić i dekani traže da prestane medijski linč Univerziteta i da se istraži policijska brutalnost VIDEO
Nova pre 1 satjoš 8 povezanih