Povezane vesti
(Foto): Mirjana Karanović nakon što je hospitalizovana zbog korone Objavila fotku iz doma i otkrila kako se oseća
Blic 14.03.2022
Glumica Mirjana Karanović, koja je već neko vreme zaražena korona virusom, otkrila je kako se oseća. Mirjana Karanović se oglasila na svom Instagram profilu objavivši fotografiju iz svog doma vidno raspoložena. - Dobro sam, odlično sam. Još malo i idem… »
Mirjana Karanovic se oglasila nakon izlaska iz bolnice FOTO
Nova 14.03.2022
Glumica je otkrila kako se oseća. Proslavljena glumica Mirjana Karanović već neko vreme zaražena je koronavirusom, a sada je otkrila kako se oseća. Mirjana se oglasila na svom Instagram profilu objavivši fotografiju iz svog doma, a pozirala je nasmejana… »
Vesti dana »

Dušan Živković, generalni direktor „Elektroprivrede Srbije“: Eps stabilno i spremno za zimu, nema novih zaduženja
Kurir pre 4 satijoš 32 povezane

Mali: Marže u najvećim trgovinskim lancima biće ograničene na 20 odsto
Sputnik pre 1 satjoš 23 povezane

Izrael intenzivira ofanzivu u Gazi i odobrava izgradnju naselja na Zapadnoj obali
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 27 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski - Spremni smo za sastanak sa Putinom, ali on ne sme da bude održan u Moskvi
RTV pre 39 minutajoš 47 povezanih

„Ja da sam policajac, ubio bih ga kao kera“: Ovako pristalice SNS misle da policija treba da funkcioniše VIDEO
Nova pre 4 satijoš 34 povezane