Повезане вести

Колашинац пред СП: Уживам, тренирам другачије

Колашинац пред СП: Уживам, тренирам другачије

Спорт клуб 14.03.2022
Предстојећег викенда у београдској „Штарк арени“ ће се одржати Светско првенство у атлетици, а један од представника земље-домаћина биће и 37-годишњи бацач кугле Асмир Колашинца. У сусрет великом такмичењу говорио је између… »
Све је спремно за спектакл: Колашинац жели нови лични рекорд на Светском дворанском првенству у Београду!

Све је спремно за спектакл: Колашинац жели нови лични рекорд на Светском дворанском првенству у Београду!

Вечерње новости 14.03.2022
Асмир Колашинац фото: Н.Параушић - На Београдском митингу сам изједначио лични рекорд у дворани, а то је 21 метар и шест центиметара. С обзиром на целу серију на такмичењу јасно је да сам спремнији и за више, што ми даје велико… »
Колашинац: СП у Београду потврда колико нас у свету поштују

Колашинац: СП у Београду потврда колико нас у свету поштују

Спортски журнал 14.03.2022
Српски репрезентативац у бацању кугле Асмир Колашинац рекао је да је предстојеће Светско атлетско првенство у Штарк арени доказ колико се Србија пошстује у свету. Београд ће од 18. до 20. марта бити домаћин светског дворанског… »
Колашинац жели нови лични рекорд

Колашинац жели нови лични рекорд

Радио сто плус 14.03.2022
„На Београдском митингу сам изједначио лични рекорд у дворани, а то је 21 метар и шест центиметара. С обзиром на целу серију на такмичењу јасно је да сам спремнији и за више, што ми даје велико самопоуздање пред Светско… »
Колашинац жели резултат каријере у Београду, открио како тренира

Колашинац жели резултат каријере у Београду, открио како тренира

Нова 14.03.2022
Српски атлетичар Асмир Колашинац рекао је да после добрих резултата са много самопоуздања дочекује Светско дворанско првенство у Београду, на коме жели да постави нови лични рекорд у бацању кугле. Српски атлетичар Асмир… »

Вести дана »