Повезане вести

Нада Обрић кроз сузе причала о својој борби са карциномом (ВИДЕО)

Нада Обрић кроз сузе причала о својој борби са карциномом (ВИДЕО)

Вести онлине 14.03.2022
Певачица Нада Обрић у емисији “РТС Ординација” проговорила је борби са карциномом бешике, терапијама кроз које је прошла, као и као и у чему је пронашла највећу инспирацију да никад не помисли да се преда. Нада је на самом… »
Докторка је рекла ја се ове жене бојим! Нада Обрић о болном периоду и борби са карциономом: Саопштила сам деци да умирем!

Докторка је рекла ја се ове жене бојим! Нада Обрић о болном периоду и борби са карциономом: Саопштила сам деци да умирем!

Курир 14.03.2022
Певачица Нада Обрић победила је чак три различита карцинома на различитим органима, а о томе је сада отворено говорила како би охрабрила многе који се боре са било којом врстом карцинома. О болести, али и терапијама кроз које је… »
Сломила се у програму уживо: Певачица Нада Обрић победила три карцинома - лекари су ми давали још 1,5-2 месеца живота (видео)…

Сломила се у програму уживо: Певачица Нада Обрић победила три карцинома - лекари су ми давали још 1,5-2 месеца живота (видео)…

Вечерње новости 14.03.2022
Фото: Принтскрин О болести али и терапијама кроз које је прошла, као и мотивацији да опстане, дирљиво је причала у РТС Ординацији, откривајући да јој је интуиција увек била - највећи савезник. Након гинеколошког карцинома… »

Вести дана »