Povezane vesti

Lebron nakon još jednog rekorda: To sam i ciljao

Lebron nakon još jednog rekorda: To sam i ciljao

Vesti online 14.03.2022
Igrač Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms nastavlja trku sa istorijom i deluje da na svakih nekoliko dana pronalazi novi način da se upiše u knjige rekorda najkvalitetnije košarkaške lige sveta. U noći između nedelje i ponedeljka Lejkersi su ubedljivo… »
Novi rekord za Lebrona: Kad se setim odakle sam potekao…

Novi rekord za Lebrona: Kad se setim odakle sam potekao…

N1 Info 14.03.2022
Igrač Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms nastavlja trku sa istorijom i deluje da na svakih nekoliko dana pronalazi novi način da se upiše u knjige rekorda najkvalitetnije košarkaške lige sveta. U noći između nedelje i ponedeljka Lejkersi su ubedljivo… »
Lebron posle još jednog rekorda: To sam i ciljao

Lebron posle još jednog rekorda: To sam i ciljao

Sport klub 14.03.2022
Nezapamćeno: Lebron uradio što nije niko nikada u istoriji

Nezapamćeno: Lebron uradio što nije niko nikada u istoriji

Nova 14.03.2022
Neće se smiriti dok ne predvodi ligu u svim kategorijama. Lebron Džejms je od 2003. godine aktivni NBA igrač, a sada i dugovečnošću nastavlja da pomera granice očekivanog. U porazu od Finiksa upisao je 31 poen, sedam skokova i šest asistencija, što mu je… »

Vesti dana »