Povezane vesti
Samoubistvo u NIšu: Nastradao posle pada sa devetog sprata zgrade, prolaznici pronašli telo
Blic 14.03.2022
Nišlija D.Z. (52) preminuo je jutros nakon pada sa devetog sprata stambene zgrade u Božidarčevoj ulici. Hitnu pomoć su alarmirali prolaznici nakon što su u 8.30 časova videli telo ispred zgrade, a nakon toga je upućen poziv i policiji. Nastradali čovek… »
Još jedno samoubistvo u Srbiji! Užas u Nišu: Muškarac se bacio sa 9. sprata
Kurir 14.03.2022
Pedesetdvogodišnji Nišlija D.Z. poginuo je jutros oko 8.30 sati kada je najverovatnije, skočio sa terase na devetom spratu stambene zgrade u Božidarčevoj ulici u Nišu. Kako se saznaje, stradali čovek je živeo sam, pa nema svedoka tragičnog događaja… »
Tragedija u Nišu: Poginuo muškarac, skočio s devetog sprata zgrade
Nova 14.03.2022
Pedesetdvogodišnji Nišlija D.Z. poginuo je jutros oko 8.30 sati kada je najverovatnije, skočio sa terase na devetom spratu stambene zgrade u Božidarčevoj ulici u Nišu. Kako saznajemo, stradali čovek je živeo sam, pa nema svedoka tragičnog događaja… »
Vesti dana »
Od Njujorka do Los Anđelesa: Protesti protiv imigracione politike nakon ubistva Aleksa Pretija
Euronews pre 2 satajoš 29 povezanih
Legendarni teniser optužio čelnike Australijan opena zbog Sinera: „Meni ovo miriše na favorizovanje, ne verujem da iko želi da vidi tako nešto u našem sportu“
Danas pre 40 minutajoš 26 povezanih
FILMSKA AKCIJA U NIŠU! Presreli mladića na ulici, odveli ga u kuću i tražili novac
Glas juga pre 50 minutajoš 20 povezanih
Pala fasada sa renovirane prokupačke Gimnazije, Grad traži hitnu sanaciju o trošku izvođača
Južne vesti pre 5 satijoš 12 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 26. januar: Oblačno sa jakim vetrom, mestimično sa kišom
Beta pre 4 satijoš 30 povezanih