Повезане вести
Вучић о потенцијалној гасној кризи: Ако Бугарска прекине доток гаса из Русије биће потпуна катастрофа
Јужне вести 14.03.2022
Најаву да ће Бугарска зауставити транзит руског гаса уколико га Русија буде плаћала у рубљама, председник Србије Александар Вучић оцењује као катастрофалну за Србију. Он је приликом посете Врању најавио помоћ… »
Вучић о најави Бугарске да ће укинути гас из Русије: Погодила ме вест као гром из ведра неба, то би била потпуна катастрофа
Србија данас 14.03.2022
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да су вести о последицама кризе у Украјини свакодневно све лошије и да би за Србију била катастрофа уколико би Бугарска зауставила транзит руског гаса ако га Русија буде плаћала у… »
Вучић: Биће потпуна катастрофа ако Бугарска прекине доток гаса из Русије; Контролисан извоз пшенице
Радио сто плус 14.03.2022
„То је за нас потпуна катастрофа. Сви остали ће нешто да добију. А ми немамо одакле шта да добијемо, осим преко Берегова из Мадјарске или балканским током из Бугарске. А ако нам то укину, не знам шта да радимо“, рекао је Вучић у… »
Вести дана »
Закаснила на мамину свадбу, сад ухваћена у Портофину: Први снимак Ђине Џиновић на Мелининој журци (видео)
Мондо пре 52 минутајош 51 повезана
ИДФ саопштио да је извео нападе у јужном Либану након кршења примирја
Политика пре 58 минутајош 37 повезаних
Амерички ОФАЦ продужио ЈАНАФ-у лиценцу за транспорт нафте за НИС до 16. јуна
Нова пре 2 сатајош 30 повезаних