Povezane vesti
Vučić o potencijalnoj gasnoj krizi: Ako Bugarska prekine dotok gasa iz Rusije biće potpuna katastrofa
Južne vesti 14.03.2022
Najavu da će Bugarska zaustaviti tranzit ruskog gasa ukoliko ga Rusija bude plaćala u rubljama, predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenjuje kao katastrofalnu za Srbiju. On je prilikom posete Vranju najavio pomoć poljoprivrednicima oko točenja goriva, a… »
Vučić o najavi Bugarske da će ukinuti gas iz Rusije: Pogodila me vest kao grom iz vedra neba, to bi bila potpuna katastrofa
Srbija danas 14.03.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su vesti o posledicama krize u Ukrajini svakodnevno sve lošije i da bi za Srbiju bila katastrofa ukoliko bi Bugarska zaustavila tranzit ruskog gasa ako ga Rusija bude plaćala u rubljama. - Vest iz… »
Vučić: Biće potpuna katastrofa ako Bugarska prekine dotok gasa iz Rusije; Kontrolisan izvoz pšenice
Radio sto plus 14.03.2022
„To je za nas potpuna katastrofa. Svi ostali će nešto da dobiju. A mi nemamo odakle šta da dobijemo, osim preko Beregova iz Madjarske ili balkanskim tokom iz Bugarske. A ako nam to ukinu, ne znam šta da radimo“, rekao je Vučić u Vranju. On je rekao da je… »
Vesti dana »
Iranci gađali raketama američko-britansku vojnu bazu: Projektil lansiran na metu udaljenu 4.000 kilometara
Mondo pre 46 minutajoš 19 povezanih
Ujutru hladno, preko dana pretežno sunčano, najviša temperatura do 15 stepeni
Newsmax Balkans pre 41 minutajoš 12 povezanih
"Jesi nas prisluškivala u svlačionici?": Rajaković pričao o Jokiću, pa ga iznenadilo pitanje novinarke
Mondo pre 11 minutajoš 15 povezanih
Ispao favorit Novaka Đokovića: Cicipas napravio veliki podvig
Večernje novosti pre 6 minutajoš 10 povezanih