Povezane vesti
Vučić: Drugi neka govore jezikom uvreda, mi ćemo činjenicama
Dnevnik 14.03.2022
VRANjE: Predsednik SNS i predsednički kandidat Aleksandar Vučić poručio je danas u Vranju da se na izborima 3. aprila bira u kom će pravcu ići Srbija, koja ne želi da se vraća u prošlost i propadanje, već da ide u budućnost. "Ovde računamo na… »
"Važno je da ne donosimo ishitrene odluke" Vučić u Vranju najavio nove investicije, a o situaciji u svetu kaže: "Naše je da…
Blic 14.03.2022
Predsednik SNS i predsednički kandidat Aleksandar Vučić poručio je danas u Vranju da se na izborima 3. aprila bira u kom će pravcu ići Srbija, koja ne želi da se vraća u prošlost i propadanje, već da ide u budućnost. Skup je počeo izvođenjem himne… »
Vučić na mitingu u Vranju: Drugi neka govore jezikom uvreda, mi ćemo činjenicama
Euronews 14.03.2022
Predsednik SNS i predsednički kandidat Aleksandar Vučić poručio je danas u Vranju da se na izborima 3. aprila bira u kom će pravcu ići Srbija, koja ne želi da se vraća u prošlost i propadanje, već da ide u budućnost. "Ovde računamo na najubeljdiviju… »
Vesti dana »
(Video) Zbog spora oko starateljstva počinio šestostruko ubistvo Uhapšen tokom pokušaja bekstva sa ženom
Dnevnik pre 27 minutajoš 54 povezane
Letnji utorak u Novom Sadu: Šta nam sve donosi osim visokih temperatura?
Radio 021 pre 57 minutajoš 64 povezane
EPS upozorio na novu SMS prevaru, evo šta da radite ako ste već otvorili link
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 31 povezana
Dajanina priča: Kako sam preživela ispod ruševina sa novorođenim sinom
BBC News pre 2 satajoš 33 povezane