Povezane vesti
Tepić: Institucije se moraju osloboditi botovanja i reketiranja
Dnevnik 14.03.2022
BEOGRAD: „Ne može nijedna partija da "sredi" državu, to mogu samo institucije, ali mi moramo obezbediti uslove za to”, rekla je Marinika Tepić na konvenciji liste Ujedinjeni za pobedu Srbije u Negotinu. "Institucije se moraju osloboditi botovanja i… »
Tepić: Institucije se moraju osloboditi botovanja i reketiranja
Euronews 14.03.2022
Ne može nijedna partija da "sredi" državu, to mogu samo institucije, ali mi moramo obezbediti uslove za to, rekla je Marinika Tepić na konvenciji liste Ujedinjeni za pobedu Srbije u Negotinu. "Institucije se moraju osloboditi botovanja i reketiranja… »
Ujedinjeni za pobedu Srbije – razgovor sa građanima u Knjaževcu i konvencija u Negotinu
Glas Šumadije 14.03.2022
Ne može nijedna partija da „sredi“ državu, to mogu samo institucije, ali mi moramo obezbediti uslove za to, rekla je Marinika Tepić na konvenciji liste Ujedinjeni za pobedu Srbije u Negotinu. „Institucije se moraju osloboditi botovanja i reketiranja… »
Vesti dana »

Nebo sprema iznenađenje Posle oblačnog, ali toplog dana, dolaze oluje i grmljavina
Dnevnik pre 3 satajoš 12 povezanih

Vrednosti ambrozije u vazduhu znatno iznad graničnih vrednosti, u Beogradu oboren „rekord“
Sputnik pre 1 danjoš 10 povezanih

Šta se dešava u Nepalu? Varnicu zapalili snimci luksuznog života dece političara, gore zgrade institucija i političkih partija
Pravda pre 19 minutajoš 30 povezanih

Evroposlanici EPP: Srbija zaslužuje bolje od trenutne situacije, rasprava o SNS unutar partije narednih dana
Novi magazin pre 1 satjoš 5 povezanih

Srbija-Engleska: Brodolom i incidenti na tribinama - u fotografijama
BBC News pre 39 minutajoš 58 povezanih