Povezane vesti
Tepić: Institucije se moraju osloboditi botovanja i reketiranja
Dnevnik 14.03.2022
BEOGRAD: „Ne može nijedna partija da "sredi" državu, to mogu samo institucije, ali mi moramo obezbediti uslove za to”, rekla je Marinika Tepić na konvenciji liste Ujedinjeni za pobedu Srbije u Negotinu. "Institucije se moraju osloboditi botovanja i… »
Tepić: Institucije se moraju osloboditi botovanja i reketiranja
Euronews 14.03.2022
Ne može nijedna partija da "sredi" državu, to mogu samo institucije, ali mi moramo obezbediti uslove za to, rekla je Marinika Tepić na konvenciji liste Ujedinjeni za pobedu Srbije u Negotinu. "Institucije se moraju osloboditi botovanja i reketiranja… »
Ujedinjeni za pobedu Srbije – razgovor sa građanima u Knjaževcu i konvencija u Negotinu
Glas Šumadije 14.03.2022
Ne može nijedna partija da „sredi“ državu, to mogu samo institucije, ali mi moramo obezbediti uslove za to, rekla je Marinika Tepić na konvenciji liste Ujedinjeni za pobedu Srbije u Negotinu. „Institucije se moraju osloboditi botovanja i reketiranja… »
Vesti dana »
Učenici osmih razreda polagali - maternji jezik, beležimo utiske u Kraljevu i Pirotu
RTS pre 6 satijoš 80 povezanih
Veliki požar u Mostaru: Celo područje bilo prekriveno dimom (video)
Mondo pre 34 minutajoš 82 povezane
Neprijatna situacija za Trampa: Stigao na samit G7 u Francuskoj, ali ga Makron nije lično dočekao na aerodromu! (foto/video)
Kurir pre 39 minutajoš 36 povezanih
Nije reč o novcu, već o poštovanju zakona: Dve majke dece sa smetnjama u razvoju stupile u štrajk glađu u Bečeju (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 10 povezanih
Vučić u Tbilisiju razgovarao sa Kobahidzeom i provozao se Tbiliskom žičarom (video)
Euronews pre 2 satajoš 30 povezanih