Povezane vesti
Tepić: Institucije se moraju osloboditi botovanja i reketiranja
Dnevnik 14.03.2022
BEOGRAD: „Ne može nijedna partija da "sredi" državu, to mogu samo institucije, ali mi moramo obezbediti uslove za to”, rekla je Marinika Tepić na konvenciji liste Ujedinjeni za pobedu Srbije u Negotinu. "Institucije se moraju osloboditi botovanja i… »
Ujedinjeni za pobedu Srbije – razgovor sa građanima u Knjaževcu i konvencija u Negotinu
Glas Šumadije 14.03.2022
Ne može nijedna partija da „sredi“ državu, to mogu samo institucije, ali mi moramo obezbediti uslove za to, rekla je Marinika Tepić na konvenciji liste Ujedinjeni za pobedu Srbije u Negotinu. „Institucije se moraju osloboditi botovanja i… »
Tepić: Institucije se moraju osloboditi botovanja i reketiranja
Euronews 14.03.2022
Ne može nijedna partija da "sredi" državu, to mogu samo institucije, ali mi moramo obezbediti uslove za to, rekla je Marinika Tepić na konvenciji liste Ujedinjeni za pobedu Srbije u Negotinu. "Institucije se moraju osloboditi botovanja i reketiranja… »
Vesti dana »
Šestorica policajaca suspendovana jer nisu reagovali na uništavanje murala u Severnoj Mitrovici
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Isplivao snimak - trener Olimpijakosa gurnuo Obradovićevog asistenta! Skandal u Beogradskoj areni posle meča
Mondo pre 2 satajoš 2 povezane