Повезане вести
Тепић: Институције се морају ослободити ботовања и рекетирања
Дневник 14.03.2022
БЕОГРАД: „Не може ниједна партија да "среди" државу, то могу само институције, али ми морамо обезбедити услове за то”, рекла је Мариника Тепић на конвенцији листе Уједињени за победу Србије у Неготину. "Институције се морају… »
Тепић: Институције се морају ослободити ботовања и рекетирања
Еуроневс 14.03.2022
Не може ниједна партија да "среди" државу, то могу само институције, али ми морамо обезбедити услове за то, рекла је Мариника Тепић на конвенцији листе Уједињени за победу Србије у Неготину. "Институције се морају ослободити… »
Уједињени за победу Србије – разговор са грађанима у Књажевцу и конвенција у Неготину
Глас Шумадије 14.03.2022
Не може ниједна партија да „среди“ државу, то могу само институције, али ми морамо обезбедити услове за то, рекла је Мариника Тепић на конвенцији листе Уједињени за победу Србије у Неготину. „Институције се морају ослободити… »
Вести дана »
Трампов мировни план за Украјину "пукао"? Зеленски се обратио новинарима и изговорио ове 3 речи
Телеграф пре 21 минутајош 9 повезаних
Пријатељи Западног Балкана: Однос према Србији тестира кредибилитет Европске уније
Бета пре 36 минутајош 2 повезане
Револуционарна капа за мозак - нада за бебе рођене са повредама
BBC News пре 36 минутајош 5 повезаних
Данас славимо Светог Алимпија Столпника: За здравље би требало изговорити ову молитву
Мондо пре 1 сатјош 6 повезаних