Povezane vesti
Tepić: Institucije se moraju osloboditi botovanja i reketiranja
Dnevnik 14.03.2022
BEOGRAD: „Ne može nijedna partija da "sredi" državu, to mogu samo institucije, ali mi moramo obezbediti uslove za to”, rekla je Marinika Tepić na konvenciji liste Ujedinjeni za pobedu Srbije u Negotinu. "Institucije se moraju osloboditi botovanja i… »
Tepić: Institucije se moraju osloboditi botovanja i reketiranja
Euronews 14.03.2022
Ne može nijedna partija da "sredi" državu, to mogu samo institucije, ali mi moramo obezbediti uslove za to, rekla je Marinika Tepić na konvenciji liste Ujedinjeni za pobedu Srbije u Negotinu. "Institucije se moraju osloboditi botovanja i reketiranja… »
Ujedinjeni za pobedu Srbije – razgovor sa građanima u Knjaževcu i konvencija u Negotinu
Glas Šumadije 14.03.2022
Ne može nijedna partija da „sredi“ državu, to mogu samo institucije, ali mi moramo obezbediti uslove za to, rekla je Marinika Tepić na konvenciji liste Ujedinjeni za pobedu Srbije u Negotinu. „Institucije se moraju osloboditi botovanja i reketiranja… »
Vesti dana »
(Foto/video) Vanredna situacija u Čačku: Četiri opštine u zapadnoj Srbiji bez vode zbog kvara na cevovodu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 35 povezanih
Klinički centar o tramvajskoj nesreći: Pregledan 21 pacijent, jedan zadržan na ortopediji
Beta pre 37 minutajoš 110 povezanih
Novosađani u martu imali platu veću od 140.000 dinara, barem prema statistici
Radio 021 pre 3 satajoš 30 povezanih