Povezane vesti
Tepić: Institucije se moraju osloboditi botovanja i reketiranja
Dnevnik 14.03.2022
BEOGRAD: „Ne može nijedna partija da "sredi" državu, to mogu samo institucije, ali mi moramo obezbediti uslove za to”, rekla je Marinika Tepić na konvenciji liste Ujedinjeni za pobedu Srbije u Negotinu. "Institucije se moraju osloboditi botovanja i… »
Ujedinjeni za pobedu Srbije – razgovor sa građanima u Knjaževcu i konvencija u Negotinu
Glas Šumadije 14.03.2022
Ne može nijedna partija da „sredi“ državu, to mogu samo institucije, ali mi moramo obezbediti uslove za to, rekla je Marinika Tepić na konvenciji liste Ujedinjeni za pobedu Srbije u Negotinu. „Institucije se moraju osloboditi botovanja i… »
Tepić: Institucije se moraju osloboditi botovanja i reketiranja
Euronews 14.03.2022
Ne može nijedna partija da "sredi" državu, to mogu samo institucije, ali mi moramo obezbediti uslove za to, rekla je Marinika Tepić na konvenciji liste Ujedinjeni za pobedu Srbije u Negotinu. "Institucije se moraju osloboditi botovanja i reketiranja… »
Vesti dana »
Više javno tužilaštvo: Saslušan Milorad Grčić i još 14 uhapšenih zbog sumnje da su oštetili EPS
Danas pre 8 satijoš 6 povezanih
Tramp: Otvoren sam za sastanak sa Kinom i Rusijom o smanjenju potrošnje na odbranu
Blic pre 3 satajoš 4 povezane
Uhapšeni verenik Milice Todorović je bio u vezi sa Jelenom Rozgom? Ovako je hrvatska pevačica pričala posle raskida: "nije išlo"
Blic pre 7 satijoš 4 povezane